2017. október 17., kedd ; Hedvig napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Sajtos-gombás makaróni dagadóban

Hozzávalók:
80 dkg sertésdagadó, fél csomag makaróni, 10 dkg gomba, 1 csokor zöldpetrezselyem, 15 dkg parmezán sajt, bors, só őrölt kakukkfű

Elkészítés:
A tésztát széttördeljük és megfőzzük. A gombát megpároljuk, és rászórjuk a finomra vágott petrezselymet, valamint a reszelt sajtot. Megfűszerezzük, és jól összekeverjük. A dagadót megtöltjük ezzel a töltelékkel, megtűzzük, és kívülről sózzuk, borsozzuk a húst. Kevés vizet aláöntve, közepes tűzön mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

Illa Istvánné, Székesfehérvár


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!