2017. augusztus 18., péntek ; Ilona napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Pulykamájjal töltött csirkecomb

Hozzávalók:
4 db csirkecomb, 30 dkg pulykamáj, 2 kis fej vöröshagyma, 1-2 gerezd fokhagyma, 2 szelet kenyér, 2 dl tej, 1 tojás, só, bors, majoránna, 4 vékony szelet füstölt szalonna, kevés pirospaprika, sült csirke fűszerkeverék, zsír, 1 dl víz

Elkészítés:
A májat megsütjük a vöröshagymával és hozzáadjuk a fokhagymát. Aztán igen apróra összevágjuk, és hozzáadjuk a tejben megáztatott, kinyomkodott, összenyomkodott zsemlét. Kerüljön bele még egy tojás, só, bors, ízlés szerint majoránna és pirospaprika. A besózott csirkecombok bőre alá betöltjük, megszórjuk sült csirke fűszerkeverékkel, mindegyik tetejére egy szelet szalonnát teszünk, majd kevés zsírt és vizet alátéve, alufóliával letakarva megsütjük.

Kupás Sándorné, Vecsés


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!