2014. július 23., szerda ; Lenke napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 


Rántott camembert babsalátával

Hozzávalók:
A salátához: 50 dkg zöldbab (lehet fagyasztott is), két keménytojás, mustár, só, bors, cukor, citromlé, tört fokhagyma, 1 dl tejföl, petrezselyem, 20 dkg kolozsvári szalonna

Elkészítés:
Sós vízben megfőzzük, és lecsepegtetjük a zöldbabot. A tojásokat szétnyomkodjuk, összekeverjük a mustárral, sóval, borssal, cukorral és a többi hozzávalóval, hozzáadjuk az apróra vágott, megsütött szalonnát és az apróra vágott petrezselymet is. Lehűtjük. Két sajtot vízszintesen kettévágunk, majd az így kapott négy szeletet bepanírozzuk, és a szalonnazsíron hirtelen megsütjük. A salátával tálaljuk.

Balláné F. Krisztina, Hatvan


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!