2017. augusztus 23., szerda ; Bence napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Almáskert

Hozzávalók:
1 kg alma, fahéj, cukor, vaníliarúd, reszelt citromhéj, őrölt szegfűszeg, 2 cs. vaníliás pudingpor, babapiskóta, citromlikőr

Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, és kevés vízben befűszerezve megfőzzük. A pudingport kikeverjük vízzel, és belekeverjük a megfőtt almába. Amint besűrűsödik, levesszük a tűzről és hűtjük. Üvegtálba babapiskótát teszünk, meglocsoljuk citromlikőrrel, darált dióval és mazsolával, majd ráöntjük az almás krémet. A tetejét ismét megszórjuk darált dióval és mazsolával, majd babapiskótával lefedjük. Citromlikőrrel meglocsoljuk, hagyjuk kicsit összeérni.

Béziné Böröndi Gyöngyi, Ágasegyháza


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!