2014. július 29., kedd ; Márta, Flóra napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 


Almás piskóta

Hozzávalók:
1 kg alma, 3 ek. kristálycukor, 2 tasak vaníliás pudingpor, 50 dkg babpiskóta, 2 dl tejszín

Elkészítés:
A reszelt almát 2 dl vízzel és a cukorral felfőzzük, majd hozzáadjuk a 2 dl vízzel elkevert pudingport és 2 percig főzzük. Lehetőleg szögletes aufóliát veszünk, és az almapépet a babapiskótával rétegenként lerakjuk. Az almával kezdjük. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

Pohn Jánosné, Kaposvár


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!