2017. június 25., vasárnap ; Vilmos napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Sajtos almával töltött csirkecomb

Hozzávalók:
4 db csirkecomb, 2 alma, 25 dkg trappista sajt, 1 késhegynyi reszelt szerecsendió, metélőhagyma, 2-3 evőkanál olaj, 1 dl almabor, só

Elkészítés:
A combok bőrét óvatosan fellazítjuk, hogy könnyen meg lehessen tölteni. Megsózzuk, félretesszük. A meghámozott almát apró kockákra vágjuk, a sajtot is. Reszelt szerecsendióval és finomra vágott metélőhagymával meghintjük, és az egészet összekeverjük. A sajtos almát a csirkecombok bőre alá töltjük. Szépen megformázzuk, olajjal kikent tepsibe tesszük, és almaborral meglocsoljuk. Lefedve pároljuk, majd egy idő után kitakarva megpirítjuk.

Bordás Józsefné, Debrecen


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!