2017. október 17., kedd ; Hedvig napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Rokfortos bárány

Hozzávalók:
60 dkg bárányhús, 18 dkg reszelt rokfortsajt, fokhagyma, 2 dl tejszín, fehérbors, só, olaj

Elkészítés:
Az apróra kockázott húst olajon pirosra sütjük, közben sózzuk, borsózzuk, bazsalikommal és finomra zúzott fokhagymával fűszerezzük. Mielőtt teljesen megpirul, felöntjük tejszínnel, belejön a reszelt rokfort és összeforraljuk. Párolt rizs, főtt masnitészta illik hozzá.

Tolnai Tamás, Ercsi


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!