2014. július 30., szerda ; Judit, Xénia napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 

Hátasa nincs, csak érmei

"Palacsinta a jutalmam"

Hiába a világ egyik legjobb női lovasa, még sincs saját hátasa Bihari Alexandrának. De tehetsége van, szerencséje pedig lesz ahhoz, hogy így is a legnagyobb bajnok legyen.


Bizony, lóhátra teremtett Bihari Alexandra, a törékeny egyetemista lányt, aki úgy ül a nyeregben, mint akit odaragasztottak. Pedig Szandi kiskorában még úszóbajnok akart lenni, de egy fiú edzés közben majdnem eltörte a lábát, a másik vízbe akarta fojtani. Ráadásul az edző első alkalommal mindenkinek kék szalagot adott a nyakába, amit néhány nap múlva más színűre cserélt. Így jelezve, ki mennyit fejlődött. Csak Szandi fűzője maradt örökké kék színű. Nem csoda hát, hogy elment a kedve a víztől.
Később a csöpp lányka bokszolni tanult, gyakran fiúkkal küzdött a ringben, emiatt néha betört orral ment haza az edzésről - hát ez sem az ő sportja volt. Aztán lányosabb irányra váltott: balettozott, aerobikra, teniszre járt, de sehol nem volt sikerélménye. Bezzeg a lovas táborban elemében volt! Rátalált az ő világára, nem kellett neki semmi más.
"Albérletben lakom Pesten, hajnali ötkor kelek, és sietek Alagra edzeni. Délben aztán rohanok az egyetemre, de előadás közben is csak a lovakon, a versenyeken jár az eszem" - árulja el Alexandra.

Folytatás a Meglepetésben!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!