2014. október 01., szerda ; Malvin napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 

Aleska vissza is vonult, mire kollégánk rájött, ki mellett lakik

„Pornószínésznő a szomszédom!”

Mit tenne, ha a kedves szomszéd lányról megtudná, hogy kétszeres Oscar-díjas pornósztár? Elárulom: sokkot kapna. Én bekopogtattam hozzá.


Ha mindenórás terhesen új lakásba költözünk, mindenre vágyunk, csak arra nem, hogy egy csinos lány legyen a szomszédunk. Aki nem csak emlékszik arra, hogy volt egyszer hasizma, de azt előszeretettel meg is mutatja. Aki kecsesen szökken a lépcsőn felfelé, míg mi úgy érezzük, a liftajtón is csak centizve araszolunk be. Aki még a kutyusa masniját is úgy köti meg, hogy menjen a szettjéhez, miközben mi alig találunk már a szekrényben bármit is, ami ránk menne. Igen, Emese volt az, akit a forgatókönyv szerint szívből utálnom kellett volna. Mégsem tettem. Mert nem ment. Ez a lány ugyanis kedves volt. Még az sem ejtette kétségbe, hogy a hálója hamarosan egy gyerekszobáéval lesz szomszédos.
Ma is emlékszem, melyik volt az a pillanat, amikor megfogalmaztam magamban: én tényleg kedvelem őt. Pár hetes volt a lányom, és egy igazi bőgőmasina. Az a fajta, aki mellett sorsot húznak a szülei, ki legyen az a szerencsés, aki leviheti a szemetet. Aznap este én nyertem. A folyosón összefutottam Emesével. Beszélgettünk pár percet. Mielőtt elbúcsúztam volna, elnézést kértem az állandó hangzavarért. Hogy higgye el, mindent megteszek, de nem tudom kitalálni, mit szeretne a kisbabám. Nem hogy nem haragudott, még ő vigasztalt - hogy nemsokára könnyebb lesz. A nővérééknél is így volt, mindkét gyerekkel. Megismerjük a kicsivel egymást, kinövi a hasfájást, és mindenki boldog lesz. Igaza lett.

Folytatás a Meglepetésben!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!