2015. március 27., péntek ; Hajnalka napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 

Péter két hónapot töltött a semmiben, élet és halál között

"Győztes napot mindenkinek!"


Barát Péter két és fél évvel ezelőtt egy súlyos baleset után kómába esett. Az orvosok már lemondtak róla, de ő megcáfolta a tudományt. Ma vasember versenyre készül.


"Győztes napot!" - Péter így köszönt minket. Ő aztán igazán tudja, mi fán terem egy győztes. Már kétszer menekült meg a halál torkából, de azt mondja, amikor a kéthónapos kóma után felébredt, és a családja elmesélte neki, mi történt, csak nevetett. Nem akarta elhinni. Néhány hónappal később, amikor már a rehabilitációs kezelésen vett részt, már egy gyógytornásszal futni indult a hegyekbe.
2012. július 8-án Péter éppen edzésre biciklizett, amikor egy autó a kerékpárúton elgázolta. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba; két csigolyája eltört, agyburki bevérzése lett. A cserbenhagyó gázoló azóta sem került elő.
"Az orvosok valójában lemondtak rólam, nem készítettek elő műtétre sem - meséli Péter. - Semmire nem emlékszem abból a két hónapból, amíg kómában voltam. Bár gyakran olvastam olyan történeteket, hogy a betegek látják kívülről a testüket, vagy hallják, amit körülöttük beszélnek, én nem tudok ilyenről beszámolni. Nem azt mondom, hogy sötétség vett körül, hanem a semmi. Tényleg a nagy semmi."

Folytatás a Meglepetésben!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!