2017. október 17., kedd ; Hedvig napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Laskagomba leves

Hozzávalók:
50 dkg laskagomba, 1 vöröshagyma, fél szál póréhagyma, só, bors, 1 liter húsleves, 1 sárgarépa, 1 fehérrépa, 3 evőkanál vaj

Elkészítés:
A hagymákat felkarikázzuk, vajon megpirítjuk, hozzátesszük a reszelt sárga- és fehérrépát, majd a laskagombát (6-7 fej kivételével, amit megpirítva a tálalásnál fogunk használni) fűszerezzük, felengedjük húslevessel, kiforraljuk. Tejszínes habarással sűrítjük. Merülőmixerrel egyneműsítjük. Átszűrjük, kiforraljuk. A tetejére helyezzük a pirított gombát és finomra vágott petrezselyem zöldet.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!