2017. július 26., szerda ; Anna, Anikó napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Kacsasült kukoricapolentával

Hozzávalók:
4 kacsamell
3 rozmaring ág
rózsabors

őrölt fekete bors
olaj
A körethez: 40 dkg kukoricadara
10 dkg húsos szalonna
1 nagyobb fej vöröshagyma

Elkészítés:
1. A kacsamell bőrét négyzethálósan bevagdossuk,

2. A fűszereket összemorzsoljuk, majd bepácoljuk vele a kacsát. Így legalább 2-3 órát érleljük.

3. A szalonnát apró kockára vágjuk, és a vöröshagymával együtt megpirítjuk. Felengedjük a kimért (??) vízzel, sózzuk, majd ha forr, beletesszük a kukoricadarát.

4. A kacsának a bőrös felét kezdjük sütni közepes tűzön, és ha már ropogósra sült, átfordítjuk a másik felére, és készre sütjük.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!