2017. június 24., szombat ; Iván napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Sörös marhacomb párolt zöldséggel

Hozzávalók:
80 dkg marhacomb
1 üveg barna sör
2 vöröshagyma
fél csomag zsálya
4 szelet barna kenyér
2 evőkanál cukor
4 adag párolt zöldség

Elkészítés:
A marhacombot felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval, borssal és zsályával fűszerezzük, és kevés olajban elősütjük.
A húst félretesszük, a visszamaradt zsírjába szórjuk a cukrot, állandó kevergetés közben karamellizáljuk, majd mikor már aranybarna, felengedjük barna sörrel, visszatesszük a húsokat, és lefedve pároljuk, amíg megpuhul. Az elpárolgott folyadékot pótoljuk. Amikor a hús már puha, barna kenyérrel besűrítjük a mártást.
Köretnek párolt zöldséget készítünk.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!