2017. június 23., péntek ; Zoltán napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




2 perces gesztenyekrémleves

Hozzávalók:
2 csomag gesztenyepüré
fél liter tej
2 dl tejszín
1 cl rum
2 evőkanál porcukor
15 dkg mirelit meggy
1 evőkanál vaj
0,5 dl vörösbor

Elkészítés:
1. A gesztenyét keverőtálba tesszük, hozzákeverjük a tejet, tejszínt, rumot, porcukrot, majd az egészet összeturmixoljuk.
2. Vajat hevítünk, cukrot karamellizálunk benne. Megforrósítjuk a meggyet, majd ráöntjük a vörös bort, és azonnal forrón tálaljuk a hideg levesre, hogy a bor zamata még intenzív legyen.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!