2014. december 18., csütörtök ; Auguszta napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 




Csokoládéhab

Hozzávalók:
25 dkg tejszínhab
3 tojás sárgája
7 dkg kristálycukor
12 dkg étcsokoládé

Elkészítés:
1. A tojások sárgáját a cukor egyharmadrészével habosra kikeverjük.
2. A maradék cukrot leöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és cukorszirupot főzünk belőle.
3. Hozzáöntjük a habosított tojássárgájához, és folyamatosan kevergetjük, amíg teljesen kihűl.
4. A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk.
5. A tejszínt habbá verjük.
6. A tojásos masszát kevés tejszínhabbal lazítjuk. Ennek a masszának a harmadrészét hozzákeverjük a csokihoz, majd az egészet hozzáadjuk, végül az összes habot belekeverjük.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!