2017. június 24., szombat ; Iván napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Gesztenyével töltött libamell

Hozzávalók:
70 dkg libamell
10 dkg gesztenyemassza
10 dkg szemes gesztenye
1 zsömle
1 tojás

bors

Elkészítés:
1. A libamell bőrét lefejtjük, apró kockára vágjuk, kisütjük, lecsepegtetjük
2. A libamellet téglalapra kiklopfoljuk, leeső részeit levágjuk, ledaráljuk.
3. A darált mellet összekeverjük a gesztenyemasszával, szemes gesztenyével, beáztatott kicsavart zsemlével, tojással, sóval, borssal és a kisütött liba tepertővel.
4. A sózott libamellre helyezzük a masszát hengeres alakban feltekerjük.
5. Fóliával rögzítjük, majd sütőben fél óráig fólia nélkül még negyed órát 160 ºC-on sütjük.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!