2017. szeptember 21., csütörtök ; Máté, Mirella napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Sütőtökös borjúsült

Hozzávalók:
70 dkg borjúcomb
20 dkg sütőtök
5 dkg trombita gomba
2 evőkanál tökmag
2 tojás

bors

Elkészítés:
1. A borjúcombot fél centiméteres szeletekre vágjuk, jól kiklopfoljuk, majd késsel szögletesre formázzuk, a leeső részeket összegyűjtjük és ledaráljuk.
2. A sütőtököt kimagozzuk, meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, majd enyhén sós vízbe mártva leforrázzuk.
3. A darált borjúhúst összedolgozzuk a lecsepegtetett tökkel, a tökmaggal, a gombával, az egész tojásokkal, sóval, borssal.
4. A kiklopfolt húsra formázzuk a tölteléket, felgöngyöljük, fóliába csomagoljuk, és sütőedénybe rakjuk.
5. Sütőbe tesszük, a tepsibe vizet töltünk, és 160 Cº-on, az edény átmérőjétől függően 30–35 perc alatt készre pároljuk.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!