2017. október 19., csütörtök ; Nándor napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Csirkecombok árpagyöngy-salátával

Hozzávalók:
8-10 csirkecomb
1 dl olaj
egy mokkáskanál majoránna
1 mokkáskanál paprika

bors
1 evőkanál mustár
A salátához:
30 dkg árpagyöngy
1 csomag zöldsaláta
1 citrom
4 evőkanál olívaolaj

3 szál újhagyma
1 teáskanálnyi lestyán

Elkészítés:
1. A csirkecombokat a csont mellett bevagdossuk.
2. Olajban elkeverjük a paprikát, a mustárt és a fűszereket, majd a csirkecombokat alaposan bedörzsöljük, és 2-3 óráig érleljük, majd tálba tesszük, és sütőben, 160 fokon megsütjük.
3. Az előző este beáztatott árpagyöngyöt puhára főzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük.
4. Az olívaolajban finomra vágott lestyánt és zöldhagymát keverünk el egy citrom levével és csipetnyi sóval, majd a még meleg árpagyöngyöt is hozzákeverjük.
5. A tálalásnál a zöldsalátát és az árpagyöngyöt összekeverjük, és melléhelyezzük a csirkecombokat.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!