2017. október 17., kedd ; Hedvig napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Sertésraguleves kelkáposztával

Hozzávalók:
4-5 adaghoz: 30 dkg sertéscomb, 1 tasak Sertéssült fűszerkeverék, 10-10 dkg sárgarépa, petrezselyem, zeller, 30 dkg kelkáposzta, 1 tk ételízesítő , 1 ek liszt, 2-3 dl tejföl

Elkészítés:
A 2x2 cm kockára vágott sertéscombot kevés olajon pirítjuk, pároljuk a Sertéssült fűszerkeverék 1/3-ával. ¾ puhuláskor hozzáadjuk a 2 cm-es kockákra vágott zöldségeket, kelkáposztát, majd a maradék fűszerkeveréket, ízesítjük 1 teáskanál ételízesítővel. Röviden pároljuk. Felöntjük 1,5 l hideg vízzel, lassan forraljuk. Amikor a káposzta megpuhult, lisztből, vízből és tejfölből készített habarással sűrítjük, készre főzzük.


Elkészítési idő: kb. 40-45 perc



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!