2017. október 17., kedd ; Hedvig napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban

Hozzávalók:
3-4 adaghoz: 1 szelet kenyérszalonna, 4-6 szelet harcsafilé, fokhagymás fűszerkeverék, bors, szárított vagy friss kapor, 2 db halászlékocka, 2 dl tejföl, 1-2 ek liszt

Elkészítés:
A szalonnát kiolvasztjuk, majd kivesszük a serpenyőből, és ebben a zsiradékban megsütjük a fokhagymás fűszerezett halszeleteket. A kész halszeleteket félretesszük, a serpenyőbe 3 dl vizet öntünk, felforraljuk, hozzádobjuk a halászlékockákat, tejfölös habarással sűrítjük. Beleszórjuk a friss vagy szárított kaprot, majd a halszeletekre öntve galuskával tálaljuk.


Elkészítési idő: 40 perc



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!