2014. szeptember 16., kedd ; Edit napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 




Pikáns tonhalas szendvics

Hozzávalók:
15 dkg tonhalkonzerv, 15 dkg juhsajt, 30 dkg csemegekukorica, 4 paradicsom, 4 szál újhagyma, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, fél csokor petrezselyem, 3 evőkanál olívaolaj, só, fehérbors, 8 szelet teljes kiőrlésű rozskenyér

Elkészítés:
A felbontott konzervből kiemeljük a haldarabokat, és alaposan lecsepegtetjük róluk az olajat. A kukoricát leszűrjük. A paradicsomot megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. A megtisztított fokhagymát átpréseljük a fokhagymaprésen, a vöröshagymát felkarikázzuk. A megmosott és leitatott petrezselymet az újhagymával együtt felaprítjuk, a juhsajtot összemorzsoljuk. A kenyérszeleteket befedjük paradicsomszeletekkel, rétegesen ráhelyezzük a tonhalat, a kukoricát, a hagymákat, végül beborítjuk juhsajttal. Sóval, frissen őrölt fekete borssal fűszerezzük. Parti grillben vagy 160 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.


Elkészítési idő: 



Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!