2017. július 25., kedd ; Kristóf, Jakab napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 

8 tipp krónikus későknek

Állandóan késünk és ezzel mindenkinek az idegeire megyünk? Itt az ideje, hogy változtassunk ezen! Szabaduljunk meg az örökös időzavartól!


Tudta?
A késés együtt jár azzal, hogy mindig kapkodunk, emiatt persze biztos, hogy elfelejtünk dolgokat. Ráadásul, amikor végre megérkezünk, akkor egészen biztos, hogy az illető, aki várt ránk, már rettenetesen felpaprikázta magát. Éppen ezért több okból érdemes búcsút intenünk ennek a szörnyű tulajdonságunknak.

Első lépés a felismerés
Addig képtelenség kezelni ezt a problémát, amíg mi magunk fel nem ismerjük, hogy krónikus késők vagyunk. Az sem árt, ha tudjuk az okát annak, hogy miért nem érünk oda sehová időben.

1. ok: Mindig elalszom
Ha minden reggel legalább ötször lenyomjuk a szundi gombot az ébresztőn, az egyértelmű jele annak, hogy nem tudjuk kialudni magunkat, és ez okozza az egész napos csúszást. Ebben az esetben legyünk elszántak, feküdjünk le korábban, akkor is, ha azt gondoljuk, hogy biztosan nem fogunk tudni elaludni. Ebben nagy segítség számunkra, ha kikapcsoljuk a tévét, telefont, teljes sötétséget és csendet csinálunk. Higgyük el, minden nap egy picit előbb fog lecsukódni a szemünk, és reggel egyre üdébben, frissebben fogunk ébredni, méghozzá időben!

Folytatás a Meglepetés magazinban!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!