2014. december 21., vasárnap ; Tamás napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 

Zsuzsáék nagy szeretetben várják a karácsonyt

"Csak vacsorát kérünk a Jézuskától"

Soha olyan összefogásra nem volt még példa a Meglepetés történetében, mint a Tahin család esetében - akiktől még a kályhájukat is ellopták. Rengetegen segítettek. Zsuzsáék meg is becsülték olvasóinktól érkezett rengeteg ajándékot!


A kaposvári családról 2012 novemberében írtunk először. A város határában Zsuzsa három gyermekével már akkor szörnyű körülmények között élt, különösen, hogy a nagy hidegben ellopták tőlük a kályhájukat. Akkor egy alapítvány segített rajtuk, kaptak újat - a Meglepetés olvasói pedig gondoskodtak róla, hogy felejthetetlenné tegyék karácsonyukat. Közel ötven felajánlás érkezett hozzánk a család részére. Zsuzsáék alig hitték el, amikor a csurig pakolt teherautó leparkolt eléjük a Körtönye Bükk utcában. Volt abban minden: hűtő, mosógép, tévé, videó, több zsáknyi ruha, rengeteg doboz élelmiszer… Együtt díszítettük fel velük a frissen érkezett karácsonyfát is. Csoda, hogy az ünnepekre készülődvén eszünkbe jutottak?
Hiába esik megállíthatatlanul az eső, a család minden tagja kint vár ránk a méteres kátyúkkal borított utcán. Hiszen végre megmutathatják a legnagyobb boldogságukat. Egyik olvasónk ugyanis pénzt küldött nekik, ők pedig abból megcsináltatták az ablakot. "Azóta legalább van mire rakni a télapós ablakmatricát is" - mondják boldogan a gyerekek. De nem csak a cúg nem jut már be hozzájuk, a betörő sem. Két harapós kutyájukat le is kell fogni, hogy nyugodtan betessékelhessenek minket a házba. Ahol mutatják is sorra, milyen nagy becsben őrzik a tőlünk kapott ajándékokat.

Folytatás a Meglepetésben!Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!