2014. augusztus 01., péntek ; Boglárka napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 

Zsuzsa pelenkázza, ringatja kis kedvenceit

"Ők a mi közös babáink"

Zsuzsa büszkén ismeri el: ő bizony hiába múlt el ötven éves, a mai napig nem nőtte ki a babázást! Pláne így van ez, mióta tökéletes csecsemőhasonmásokkal gyarapodott a gyűjteménye.


Aki Felsőörsön jár, a helyiektől biztosan hallani fogja: a Meleg család házát érdemes útba ejteni - a háziasszony babagyűjteménye messze földön híres! A világos orgonaszínűre festett galériában azonban nem csak az a különleges, hogy több mint 200 babát rejt. Az avatatlan szem számára is egyértelmű, hogy a polcokon rengeteg különleges és egyedi darab kapott helyet. Mégis, a nagy meglepetés akkor éri az ember lányát, ha belenéz a sok-sok kiságyba, bölcsőbe, etetőszékbe, bébihordozóba, babakocsiba... - ott ugyanis teljesen élethű bébiket talál!
Amikor megérkezünk, az asszony épp Federikát pelenkázza. A kicsi nevét a csuklójára tett karkötőről is leolvashatnánk. De nincs rá szükség, Zsuzsa kedvesen beszél is hozzá - miközben hintőporozza popsiját. Miután visszaöltöztette, majd odaadta neki a cumiját, megkérdi, fel akarom-e én is venni. Persze! A szilikonivinlből készült baba tapintása teljesen bőrszerű, súlya pedig pont akkora, mint egy élő csecsemőé: három kiló. A kislány üvegszeme, arckifejezése annyira igazinak tűnik, hogy le sem tudom venni róla a szemem - rám is szólnak rögtön, hogy nem fogom jól!

Folytatás a Meglepetésben!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!