2016. május 03., kedd ; Tímea, Irma napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Királyné lehetett volna
Barbra Streisandból angol királyné is lehetett volna, ha igent mond Károly hercegnek. A brit trón várományosa ugyanis fülig szerelmes volt a tehetséges színésznőbe, és a hírek szerint, Károly a mai napig erős vonzalmat érez Barbra iránt. "Néhányszor találkoztunk, meghívott magához a Buckingham palotába, de a baráti randevúink alatt mindig olyan ideges voltam, nem tudtam leplezni a zavaromat" - árulta el Barbra. A herceg és az Oscar-díjas sztár kapcsolata állítólag csak plátói maradt, de Károly mai napig őriz egy fényképet Barbráról, mely a Buckingham palota falán látható bekeretezve.


"A humor sosem fáj"
Till Attila legújabb filmje, a Tiszta szívvel a kerekes székesek világában játszódik. "A filmtörténet tíz legfontosabb fogyatékossággal élő karakterét mind olyan színészek játszották el, akik az életben nem fogyatékossággal élők. Ehhez számtalan trükkre volt szükség, én pedig azon gondolkoztam, vajon nem lenne-e egyszerűbb, ha a mozgáskorlátozottakat valóban mozgáskorlátozottak játszanák. A filmben benne van a testük, a lelkük, a reakcióik különböző helyzetekben, és ez mind-mind erősíti a történetet. A Tiszta szívvel miatt sokat voltam velük, így a legapróbb részletekig megismertem a lelki világukat, a problémáikat. Ez a mozifilm tele van humorral, de nem rajtuk, hanem velük nevetünk. Ez nagyon fontos különbség. Mindig azt tapasztalom, hogy a humor a legjobb oldás. Ami humorral valósul meg, az sosem fáj" - mondja Attila.


Úgy izgultam, mint egy csitri!


Jennifer Anistonnak megadatott, hogy kedvenc színésznőjével, Julia Roberts-szel forgasson. Az Anyák napja című romantikus mozifilmben együtt szerepel a két sztár. "Most már egy dolgot kihúzhatok a bakancslistámról. Együtt dolgozni Julia Robertsszel! Imádom őt, ezer éve ismerjük egymást Hollywoodban, de valahogy mégis úgy izgultam, mint egy csitri, mikor elérkezett a nagy nap. Még bakiztam is egyet a forgatáson. Az első jelenetünknél, mint egy totál kezdő, Juliának szólítottam" - vallotta be a színésznő. A Jóbarátok sztárja azt is elárulta, a való életben Julia Roberts szuperlaza és szupervicces nő. "Nagyon tisztelem, amit a karrierjében és az életében elért. A széles mosolya pedig lehengerlő."


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!