2014. július 26., szombat ; Anna, Anikó napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 


Külföldön koncertezett!
Tarján Zsófi számára eseménydúsan telik az idei nyár. A legnagyobb hős című Honeybeast sláger révén már külföldre is eljutott. "A zenekarral a franciaországi Belfortban játszottunk. Egy fesztiválon léptünk fel ötezer ember előtt. Nagyon nagy élmény volt, az útiköltségre és a szállásra sem volt gondunk, a helyi szervezők intéztek mindent. Ha már ott jártunk, összekötöttük a kellemest a hasznossal. Körbenéztünk a környéken: felmásztunk a hegytetőn álló várra, és közelebbről is meglestük a várhegy sziklás oldalában lévő emlékművet, a hatalmas kőoroszlánt" - meséli Zsófi, aki az éneklés mellett festeget is, hamarosan kiállítása nyílik Szegeden.


Az elnökkel pizzázott
Még egy olyan híres énekesnőnek, mint Demi Lovato sem adatik meg gyakran, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnökével vacsorázzon. Demi egy texasi kastélyban találkozott Barack Obamával, miközben házi készítésű pizzát ettek. "Egy-két évvel ezelőtt már beszélgettem Obamával, klassz volt ismét találkozni vele, mert az elnököt mindig öröm látni. Csak egy sima, formalitások nélküli vacsora volt. Mindenki tejmentes pepperonis pizzát evett, majd meghallgattuk, hogy min munkálkodik jelenleg" - árulta el a 21 éves popcsillag.


Szerelmesen szelték a hullámokat


A balatonfüredi 46. Kékszalag Vitorlásversenyen közösen szállt hajóra Iszak Eszter és párja, Dobrády Ákos. A VIVA TV népszerű műsorvezetője és vőlegénye első közös vitorlásélményének vágott neki. "Többször vitorláztam már, de ez volt az első alkalom, hogy Ákossal együtt szálltunk vízre. Hatalmas élmény volt" - újságolta Eszti. Ákos pedig arra készül, hogy most szerzett tudását kamatoztassa. "A változékony idő ellenére is boldogan szeltük a hullámokat, tervezem, hogy idén nyáron még vitorlásra szállok" - árulta el az énekes.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!