2015. augusztus 03., hétfő ; Hermina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


"Ló hátán izzadva dolgozom"
Visszatért a régi szerelméhez, a lovagláshoz Szabó Zsófi. "Amióta ismét lovagolok, sokkal boldogabb az életem. Szigoruě napirend szerint telnek a napjaim. Hetente hatszor kijövök a lovardaěba. Fejlesztem a tudaěsomat, hogy mineěl több versenyen indulhassak" - árulta el Zsófi, aki annak is örül, hogy újdonsült barátai nem a celebet látják benne. "Ez teljesen maěs vilaěg. Csak a sportteljesiětmeěnyem alapjaěn iěteělnek meg, itt mindenki lovagloěruhaěban, csizmaěban, nyerget cipelve, a loě haětaěn izzadva dolgozik."


Nikának új barátja van
Az énekesnő korábban a megasztáros Tóth Ádámmal élt, de három hónapja új szerelem köszöntött be az életébe. "Peti nem szakmabeli, a vendéglátásban dolgozik. Ennyi odafigyelést, szeretetet még nem kaptam soha. Mellette újból nagybetűs nőnek érzem magam. A családja elfogad, és az én családom is őt" - árulta el Nika.


Jó pasi Katalin öccse


Katalin hercegnő testvérének, James Middletonnak modell munkát ajánlott az egyik híres párizsi divatház. Szerintük a 28 éves James testesíti meg a mai kor férfiideálját. "Remekül mutat rajta az öltöny, mert magas és szikár testalkatú. Boldogan vennénk, ha komolyan venné az ajánlatunkat, és leszerződne hozzánk" - nyilatkozta a divatmárka képviselője. James azonban nem vágyik modellkarrierre, inkább a Middleton család tulajdonában lévő partykellékeket forgalmazó cég ügyes-bajos dolgait intézi. "A szereplést meghagyom a nővéremnek, Katalinnak" - mondta szűkszavúan James, aki sosem vágyott reflektorfénybe.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!