2014. április 20., vasárnap ; Tivadar napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Jegyzőkönyv 


Örök életű lesz
Johnny Depp egy fantasztikusan látványos, csavaros sci-fie-vel, a Transzcendenssel tér vissza a mozikba, méghozzá egy olyan tudós szerepében, akinek a tudatát az általa megalkotott szuperintelligens gépbe tölti fel filmbeli felesége. "Rendkívüli módon lenyűgözött a filmbeli technológia, és maga a gondolat is, hogy ennek a mesterséges intelligenciának a megalkotása már nincs is olyan messze. Elég félelmetes, hogy már a halhatatlanságról beszélünk" - mondta a színész.


Együtt buliztunk
Az, hogy jókislány üzemmódra váltott a brit zenész-legenda, Sir Bob Geldof lánya, Peaches, mi is megerősíthetjük, hiszen élete utolsó partiján a Meglepetés divatszerkesztője és stylistja is részt vett. Az F&F 2014-es őszi-téli londoni divatbemutatóján az egykori botrányhősnőn látszott, hogy búcsút mondott korábbi önpusztító életmódjának. De az is igaz, hogy az ismert újságíró-modell menő szettje láttatni engedte: komolyan diétázik - nem úgy tűnt, hogy két kisfiú várja haza! Még nem tudják, mi okozta a 25 éves sztár négy nappal későbbi halálát, ám valószínűsíthető, hogy a fogyókúrájának köze volt hozzá.


Teljesült az álmom


Az Ének iskolájának tanár bácsija, Király Viktor megcsodálhatott egy egyedi gépezetet. "Mostanában eszembe jutnak a kiskori vágyaim. Gyermekkoromban gyakran próbálkoztam otthon minél különlegesebb dolgokat építeni. Nemrég hallottam, hogy a NESCAFÉ egy Goldberg gépet épít, melynek lényege, hogy egy minél bonyolultabb mozdulatsoron keresztül átadódik a lendület és ez elindít egy másik reakciót, majd a folyamat végén egy egészen egyszerű mozdulatot hajtson végre, ez esetben pedig egy számomra kedves dologhoz, a kávézáshoz kapcsolódik ez a folyamat, ami még érdekesebb így, hiszen egy jó fekete nélkül amúgy sem tudok felkelni" - mesélte az énekes.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!