2016. október 28., péntek ; Simon, Szimonetta napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Katy Perry és Orlando Bloom
Jöhet a közös baba!

Katy Perry egyelőre más gyerekeken gyakorolja az anyaszerepet, de bevallotta, alig várja, hogy saját babája szülessen Orlando Bloomtól. "A páromnak az előző kapcsolatából már van egy ötéves kisfia, aki gyakran alszik nálunk és nagyon jól kijövök vele. Vágyom arra, hogy 33 éves korom előtt anyuka legyek" - árulta el a sztár, aki a napokban töltötte be a 32. évét. Ez akár egy burkolt üzenet is lehet Orlando Bloom felé, hogy ideje komolyabbra fordítani a kapcsolatukat! A szerelmesek két éve vannak együtt, és ha minden igaz, karácsonykor eljegyzés lesz.


Demi Moore
Piócákkal szépül

Demi Moore semmitől sem riad vissza, ha fiatalságának megőrzéséről van szó! Az amerikai sztár havonta kétszer piócás kezelésre jár, hogy szép maradjon a bőre és minél tovább megőrizze annak feszességét. "Ezek az apró élősködők a vérleszívás következtében nemcsak a méreganyagokat szívják ki a testemből, hanem segítenek a bőrömön található szennyeződések eltávolításában is. A piócák csúnya állatok, de a szépségem érdekében szívesen használom őket" - árulta el az 53 éves Demi Moore, aki jó tíz évet letagadhatna a korából.


Justin Bieber

Milliókat ér a pohara

Egy londoni külvárosi kiskocsma alkalmazottai milliókat kereshetnek Justin Bieberen. Történt ugyanis, hogy miután az énekes megéhezett, váratlanul beugrott hozzájuk vacsorára. "Sosem hittem volna, hogy egyszer mi szolgálhatjuk ki Justin Biebert. Hozzánk ilyen híres sztárok nem szoktak járni" - mondta a pincérnő, aki azt is elárulta, a popsztár a szerény vacsora mellé tejet rendelt. "Amikor Justin elment, nem mosogattuk el a poharat, amiből ivott, hanem feltettük az egyik internetes aukciós oldalra. Mi is meglepődtünk, hogy néhány óra alatt már 66 ezer angol fontnál (22 millió forint) tart a licit. Ez aztán a meglepetés!" - örvendezett a személyzet.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!