2016. június 29., szerda ; Péter, Pál napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Hugh Grant
Apucis pocakot eresztett!

A Marbellán vakációzó Hugh Grant sem különbözik az átlagos kinézetű, családos apukáktól. Bár a színészről valószínűleg egy jó testfelépítésű angol úriember képe él a hölgyek emlékezetében, a valóságban a filmsztár sem tökéletes, csinos kis pocakot eresztett az elmúlt időszakban. Az 55 éves Hugh-ot a barátnőjével, Annával és közös kislányukkal strandolás közben örökítették meg a fotósok, de színész szemmel láthatóan nem jött zavarba a megváltozott alakja miatt. "Egy kicsit most elengedtem magam, de ki ne szedne fel néhány kilót a vakációja alatt?" - védte meg magát Hugh Grant, aki állítása szerint, nem tudott ellenállni a szálloda ínycsiklandó ételeinek.


Liam Hemsworth és Miley Cyrus
Naplementekor házasodnak

Évek óta se veled, se nélküled kapcsolatban áll egymással Liam Hemsworth és Miley Cyrus. Az énekesnő és vőlegénye többször is szakítottak, de most úgy tűnik, tényleg bekötik a 23 éves Miley szemét. A pár tavaly szeptemberben összeköltözött, jelenleg pedig az esküvőjüket szervezik, a szüleik segítségével. A lagzira a férfi szülőhazájában, Ausztráliában kerül majd sor, a holtomiglan holtodiglan kimondása pedig a tengerparton lesz, naplementekor, mert Miley ragaszkodik ahhoz, hogy ez legyen élete legromantikusabb napja.


Britney és Al Bundy

Nem ismerte fel az énekesnőt!

A Rém rendes család sztárja, az Al Bundyt alakító színész elárulta, egyszer találkozott Britney Spears-szel, de nem ismerte fel a világ egyik leghíresebb énekesnőjét. "A repülőtér VIP várójában ültem, amikor odalépett mellém egy csinos, szőke nő és azt mondta, én vagyok a kedvence, és boldoggá tenném, ha készülhetne rólunk közös fotó. Fáradt voltam, de nem akartam nemet mondani. Az egész sztorit el is felejtettem, amikor néhány nappal később a menedzserem azt kérdezte, mit csináltam Britney Spears-szel, mert van egy közös fotónk, amit a közösségi médiában milliók osztanak meg. Akkor tudatosult bennem, hogy fogalmam sem volt arról, hogy Britney ült mellém a kanapé karfájára. Utólag is borzalmasan szégyellem magam és azon morfondírozom, hogy lehettem olyan ütődött, hogy egy nálam sokkal híresebb személyt nem ismertem meg?" - nyilatkozta a sorozatsztár.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!