2015. augusztus 30., vasárnap ; Rózsa napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


Kiborítja a szüleit
Rita Ora szülei nem örülnek annak, hogy a lányuk egyre többet mutat magából. „Rita Koszovóban született, ott nem helyénvaló, hogy a nők ilyen lazán öltözködjenek. Már többször kértük Ritát, hogy diszkrétebb ruhákat hordjon, de nem hallgat ránk. Teljesen kiborít ez a lány!” – fakadt ki az énekesnő édesanyja, Vera. Rita családja ma már Londonban él, de a balkáni gyökereik nagyon fontosak számukra. „Vajon mit szólnak az egykori szomszédjaink, amikor meglátják Ritát ilyen lenge ruhákban az újságokban? Nem merek belegondolni, mert csak szégyellném magam”- mondta az édesanya.


Miről énekeljen Misi?
A Magna Cum Laude tagjai büszkék arra, hogy Gyulán születtek és érzéseiket dalba is öntötték. A zenekar most egy felhívást tett közzé, melyre bárki pályázhat. „Küldjetek képeket, videókat saját szülő vagy lakóhelyetekről, és mutassátok be miért az a hely számotokra a legjobb otthon. A nyertes pályázatban szereplő települést a Magna Cum Laude dalba foglalja. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a vidéknek azokat a szépségeit énekeljük meg, amiket valószínűleg tényleg csak az ott élők ismernek, hiszen a gyönyörű Magyarország ebből a szempontból kimeríthetetlen tárházat biztosít nekünk” - mondja a csapat frontembere, Mező Misi. A pályázati anyagokat a www.aranyfacansor.hu/alegjobbotthon oldalra tölthetik fel. Az öt legjobb pályaművet a Magna Cum Laude tagjai választják ki augusztus utolsó napján – ezekből pedig egy közös dal készül hamarosan.

Folytatás a Meglepetésben!


Hernyót evett


Nahát, ki gondolná, hogy Hugh Jackman olyan bevállalós pasi, hogy még a hernyót is megeszi? A színésszel a szülőföldjén, Ausztráliában forgattak egy dokumentumfilmet, és kint a vadonban olyan simán bekapott egy hernyót, mintha mindig is azt ette volna. „Ausztrália élővilága nagyon változatos. Látszólag undorító a hernyó, de ízre finom és nagyon egészséges. A sivatagban élő őslakosok gyakran eszik ezeket az állatokat ízletes csemege gyanánt, hiszen magas a fehérjetartalmuk. Gyerekkoromban mi is többször ettünk a haverjaimmal”- árulta el az ausztrál származású színész.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!