2015. március 28., szombat ; Gedeon, Johanna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


Újabban motorokat is tervez
A Matrix sztárja, Keanu Reeves rajong a motorokért és a sebesség megszállottja. A színész már évek óta vágyott arra, hogy egy saját tervezésű motorja is legyen. Az álom most valóra vált, hiszen egy motorok építésével foglalkozó brit cég fantáziát látott Keanu terveiben. "Adtam néhány ötletet és vázlatot, ebből született meg a motor. Az első példány az enyém, de ezentúl bárki megvásárolhatja" - újságolta büszkén Reeves, aki az új járgányt a Malibui motoros fesztiválon mutatta be. Sajnos az ára egyelőre meglehetősen borsos, közel 18 millió forintnak megfelelő dollár.


"Fogadj el, amilyen vagyok"
A 21 éves Meghan Trainor nem az a klasszikus szépség, még is ő most az egyik legkedveltebb popénekesnő. Az All About That Bass című slágere hetekig vezette az amerikai és az angol slágerlistát, és most már nálunk is egyre népszerűbb. Sikere abban is keresendő, hogy pont úgy néz ki, mint egy szomszédlány, vagyis nem akar mindenáron gyönyörű lenni, büszkén vállalja a gömbölyű idomait "Az első dalom épp arról szól, hogy szeressük magunkat akkor is, ha nagyobb a méretünk és higgyük el, hogy ducin is szépek vagyunk. Én is ezt teszem. Sőt, amikor egy magazin retusálni akarta a képeimet, kifejezetten megtiltottam! Nem engedem, hogy a fotókon soványabbnak nézzek ki, mint amilyen a valóságban vagyok" - nyilatkozta Meghan, aki ezzel új divatot teremtett a hollywoodi sztárvilágban.


Mit üzen a Boggienak?


Wolf Kati is szeretett volna indulni az idei Eurovíziós Dalversenyen, de végül Boggie képviseli hazánkat Bécsben. Bár a két énekesnő vetélytárs volt, Kati nem féltékeny kolleganője sikerére. "Boggie magával ragadó, tiszta, nyílt személyiség, nyugalmat áraszt, amit át tud adni a színpadon is. Szerintem, sikeres lesz Ausztriában. Azt tanácsolom neki, hogy a kemény munka mellett ne felejtse el kiélvezni a Bécsben töltött két hetet, és vegyen részt minél több közös eseményen. Annak idején én ezt elmulasztottam, és ha újra mehetnék, akkor ebben változtatnék. Azon túl, hogy a versenyen a maximumot nyújtja az ember, fontos az is, hogy megismerkedjen a többi indulóval és jól érezze magát" - mondta Wolf Kati, aki egyszer már képviselte hazánkat az Eurovíziós versenyen.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!