2016. július 23., szombat ; Lenke napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Visszatér a Pókember! A forgatás már elkezdődött, de a bemutatóra 2017 nyaráig várni kell. Az átlagos tinédzserből szuperhőssé váló Peter Parker történetét ezúttal Tom Holland fogja alakítani. A 20 éves főszereplőt eleinte elégedetlenkedéssel fogadták a Pókember-filmek rajongói. "Egyesek szerint, nem vagyok elég karakteres és a 173 centis magasságomat is kritizálták. De kérdem én, a filmben végig jelmezben vagyok, hát nem mindegy, hogy néz ki az arcom?"

Alanis Morissette 42 évesen újra anyuka lett. Az énekesnő egy kislánynak adott életet, akit Onyx névre keresztelt. "Az ötéves fiam, Ever nagyon várta már a húga érkezését. Örülök, hogy bővült a családunk és immáron négytagú" - mondta boldogan a kanadai sztármami.

Rihanna

Pizzát küldött a rajongóinak

Köztudott Rihannáról, hogy jószívű. Legutóbb épp a rajongóin segített. Történt ugyanis, hogy az énekesnő Manchesterben koncertezett, és ahogy az lenni szokott, a legelszántabb hívők már reggel óta a helyszínen gyülekeztek, hogy az esti koncerten az első sorokban kapjanak helyet. Sajnos a zord angliai időjárás próbára tette a közönséget: egész nap szakadt az eső és hideg volt. "Rihanna pizzát és meleg törölközőt küldött, hogy ne éhezzünk és meg tudjunk szárítkozni. Nagyon kedves volt tőle. El sem akartuk hinni, hogy a szívén viseli a helyzetünket. Természetesen a buli sem maradt el. Fantasztikus koncertet adott" - mondta egy rajongó.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!