2016. szeptember 28., szerda ; Vencel napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


J.K. Rowling
"Nem nekem való a luxus"

A világ leggazdagabb írónője, J. K. Rowling még tavaly szeretett bele Johnny Deep jachtjába, akitől 22 millió brit fontért meg is vásárolta a hajót. A tíz ember kényelmes elszállásolására tervezett, art deco stílusú luxusjachtot azonban nem sokáig élvezte. Nyolc hónap után megvált tőle. "Rájöttem, hogy nem nekem való a hivalkodó életmód és a luxus. Amikor kikötöttünk egy-egy szigeten, mindig nagyon megbámulták a jachtot, és ez számomra kellemetlen volt. Az emberek szemében az irigységet láttam, és valahol igazuk volt. Ráadásul a fenntartása is nagyon sokba került, ezért úgy döntöttem, eladom" - árulta el J. K. Rowling. Az írónő hét millió fontot veszített az üzleten, - mivel csak áron alul volt vevő a jachtra - de nem bánja, mert most már ő is csak egy átlagos turistának néz ki a kikötőben.


Dakota Johnson
"Torkig vagyok az ágyjelenetekkel"

Elege van Dakota Johnsonnak a filmes szexjelenetekből. A Szürke ötven árnyalata című film sztárja azt mondja, nincs annál unalmasabb, mint amikor órákig imitálod az ágyjelenetet a kamera előtt. "Leforgattunk még két részt a filmből, - amiket csak később mutatnak be a mozikban - és ez kicsit sok volt nekem egyszerre. Nagyon rossz volt színlelni, hogy jól érzem magam a zuhany alatt Jamie Dornannal, de a valóságban halálosan untam minden percet. Nem arról van szó, hogy Jamie nem kedves pasi, hanem arról, hogy nős és végig az járt a fejemben, mit szól ahhoz a felesége, ha túlságosan beleélem magam a szerepbe?" - nyilatkozta a színésznő.


Ryan Reynolds

A legszexibb apuka

Hivatalosan is a világ legszexisebb apukájának tartják Ryan Reynolds-ot.

Bár a kanadai sztár úgy véli, ez jelentős mértékben a feleségének, a szintén színész Blake Lively-nek köszönhető. "A páromnak nagyon jó érzéke van a divathoz. A kifinomult stílusérzékem és az egyedi megjelenésem neki köszönhető. Sosem lépek ki úgy az otthoni ajtón, hogy ne kérném ki a véleményét a ruhámról" - árulta el a heteken belül negyvenedik születésnapját ünneplő Ryan Reynolds. A sztár számára egyébként az idei év kifejezetten jól sikerült. Legutóbbi mozifilmje, a Deadpool világszerte népszerű, ráadásul felesége a második közös gyerekükkel várandós. "A kislányunk még nincs kétéves, és azt akartuk, hogy minél előbb jöjjön a második baba, hogy a két gyerek között kicsi legyen a korkülönbség."


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!