2014. december 19., péntek ; Viola napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


Miért rejtegeti a kezét?
Cameron Diaz feltűnően rejtegette bal kezét egy legutóbbi rendezvényen. A színésznő folyamatosan a zsebében tartotta a kezét, és ez találgatásra adott okot. Vajon mi takargatnivalója van? "Cameron nagyon szégyellte magát, mert visszaszokott a korábbi rossz szokására, a körömrágásra. Sajnos az utóbbi hetekben olyan stresszes volt egy filmszerep megtanulása miatt, hogy nem tudta türtőztetni magát és tövig rágta a körmeit" - árulta el egy hollywoodi bennfentes.


"Szenvedélyes szülő vagyok"
Mikulásra érkezett meg Rónai Egon negyedik gyereke, Dorka. A büszke apukát és családját karácsony előtt látogattuk meg. Frontharcosok vagyunk mindketten. Kíváncsi vagyok, ő hogy bírja a tempót.
"Jól, mert szenvedélyes szülő vagyok, ahogy szenvedélyes vagyok a munkámban is. Ha játszom, nagyon játszom, ha dolgozom, akkor nem játszom senkivel" - mondja Egon. Alvás az persze nincs, másfél éves kisfia, Berci kétóránként felébred éjszaka, és akkor visszaringatja. Kávézik hozzá, amiről most azt tartják, hogy nagyon egészséges, jó az elhülyülés ellen, jó a szívnek, meg a koleszterin ellen. Ha a gyerek lehányja vagy ráprüszköl, fel se veszi a kritikát, maximum eltartja magától vagy törlőkendőt használ. Bölcsen tanít, és egyetértek vele. "Mindig legyen nálad nedves törlőkendő, mert jó gyerekre, kutyára, bármire, ha gyorsan kell cselekedni."


Akkor is eszem, amikor nem vagyok éhes!


Az olimpikon Cseh Laci elárulta, hogy nem csak úszás közben hajtja a versenyszellem. "Egyik évben azt akartam, hogy nekem legyen a legnagyobb karácsonyfám, ezért egy több mint négy méteres fenyőt vettem. Bevallom, nagyon megszenvedtem vele, mert alig tudtam betuszkolni a nappaliba. Idén okosabb leszek, kisebb fenyőt vásárolok. Az ünnepi menüt azonban nem én készítem, hanem a nagymamám, aki halászlét és rántott húst is fog sütni. Mint a legtöbb ember, én is beleesek abba a hiába, hogy az ünnepek alatt folyamatosan eszem, még akkor is, amikor nem vagyok éhes" - árulta el Laci.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!