2015. január 30., péntek ; Martina, Gerda napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


Modell lett a kislánya
Az egykori teniszlegenda, Boris Becker alkalmi kapcsolatából született lánya, Anna Ermakova már 14 éves ifjú hölggyé cseperedett és most először a berlini divathéten mutatkozott be, mint modell. "Teljesült az álmom! Minden lány arról álmodik, hogy modell legyen, és nekem most sikerült. Szerződést kaptam egy ügynökségtől. Olyan jó volt végigmenni a kifutón" - áradozott a vörös göndör fürtös szépség. A Becker apuka is támogatja lányát, holott sokáig nem ismerte el sajátjaként a gyereket, mivel házasságon kívül született. A DNS-teszt azonban kimutatta, hogy ő a vér szerinti szülő, így később már felvállalta az apaságot. A sportolónak összesen négy gyereke született, de Anna az egyetlen lánya.


Milliókat nyert a mamája
Jennifer Lopez édesanyja, Guadalupe szenvedélyes játékos. Az énekesnő elárulta, hogy a mamája már hosszú évek óta rendszeresen kaszinózik és a legnagyobb nyereménye eddig közel két és fél millió dollár volt, ami hatszáz millió forintnak felel meg. "Anyukámat jól ismerik már az összes amerikai kaszinóban. Imádja a játékgépeket és gyakorlatilag abból él, hogy órákat tölt szerencsejátékozással. Egyszer egy este sikítva hívott fel, hogy képzeljem el, megnyerte az abszolút főnyereményt. Azt hittem, néhány ezer dollárról van szó. Amikor közölte, hogy két és fél millió, majdnem leestem a székről. Ez óriási összeg. Nagyon boldogok voltunk, hogy ilyen mázlista" -
mesélte Lopez.


Peter Srámek

"Jimmy-nek köszönhetem, hogy énekelek!"

A jövő heti lapszámunk Zámbó Jimmy Betiltott dalok című CDjével is kapható lesz. A Rising Star ifjú tehetségét, Peter Srámeket már megleptük ezzel a lemezzel. Nagyon örült a Jimmy CDnek, hiszen megszállottan rajong az énekesért.
Kisfiú volt még Peter, amikor Jimmy elment, dalai mégis rátaláltak, hiszen édesanyja, Denisa imádta azokat. Rengeteget hallgatták otthon a lemezeket, és Peter valósággal a rabjukká vált. A szlovák fiú akkor még egyáltalán nem tudott magyarul, így édesanyját kérte meg, fordítsa le neki a dalokat, hogy amikor énekli őket, érzelemmel is megtölthesse a szöveget. "Ha nincs Jimmy és ezek a csodás dalok, ma nem állnék a Rising Star színpadán – állítja Peter. – Nagyon sokat köszönhetek a művészetének, hogy a produkcióiból rengeteget tanulhatok. Szerintem nagyon jó ember volt, tiszta érzésekkel."


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!