2016. május 29., vasárnap ; Magdolna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Rihanna
Zoknikkal üzletel

Rihanna manapság már nem csak énekesnő, hanem kőkemény üzletasszony is, hiszen felfedezte a zoknikban rejlő üzleti lehetőséget. "Leszerződtem egy zoknikat, harisnyákat forgalmazó divatcéggel. Az én ötleteim alapján készítik el a különböző hosszúságú és színű zoknikat. A nevemmel fémjelzett RiRi kollekció már óriási siker, ezért úgy döntöttem, hogy ősszel is piacra dobok egy újabb márkát" - árulta el a szupersztár, aki ma már majdnem olyan jól keres a zokni biznisszel, mint a koncertezéssel. Rihanna hamarosan Budapesten is fellép, augusztus 11-én, a Sziget Fesztiválon. Hogy milyen zokni lesz a lábán, az akkor este derül majd ki.


Ganxsta Zoli
Látnok lett

Új szerepben látható májustól a rapper fenegyerek. Ganxsta Zoli az ExperiDance-szel társult, hogy Nostradamus, a zseniális reneszánsz tudós és látnok bőrébe bújhasson. A történet szerint Zoli, mint Nostradamus egy időutazós világkörüli útra viszi csalfa feleségét, hogy a kedvében járjon és megmutassa neki: lám, minden jóslata valóra vált. "Ki ne szeretne a jövőbe látni? Ezzel a szereppel ez a vágyam is teljesült" - meséli Zoli. "Most már csak a szupererő van hátra, de az a táncosok kiváltsága. Hihetetlen, hogy mi mindenre képesek a testükkel" - mondta a zenész a látványos előadásról.


Ryan Gosling és Russell Crowe

Ugratják egymást

Ryan Gosling és Russell Crowe a napokban a francia Riviérán tűntek fel, hogy meghódítsák a Cannes-i Filmfesztivált. A két színész a vagány akcióvígjátékuk, a RENDES FICKÓK sajtókörútja alkalmából pózoltak a vörös szőnyegen. Russell Crowe egy interjújában elárulta, folyton azzal ugratja Ryant mennyire odavannak a nők a szépfiús bájaiért. "Néhány évvel ezelőtt elhívtam magunkhoz Ryant és a barátnőjét, hogy töltsenek el nálunk egy kellemes, csendes estét. Mikor az akkori feleségemnek elújságoltam, hogy Ryan Gosling jön hozzánk vacsorára, azonnal meghívta még 12 barátnőjét! A fene se gondolta volna, hogy ez a kölyökképű srác minden nő álma! Valamit tennem kellett. Gyorsan felhívtam pár haveromat, nehogy már egy nősereg fogadja Ryan-éket. Így mikor megérkeztek a házunkba egy 30 fős társaság várta őket, a négyszemélyes vacsora helyett."


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!