2017. április 30., vasárnap ; Katalin, Kitti napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Janet Jackson
Megmutatta a kisbabáját

Janet Jackson büszkén mutatta meg tündéri kisfiát, Eissát. „A kisbabám és én egy kis szundítás után” – írta a képhez az énekesnő. A 14 hetes baba láthatóan anyukája szeme fénye, Jeanet pedig olyan boldog, mint talán még soha, annak ellenére, hogy nehéz időszakon megy keresztül: mindössze pár héttel a szülés után elköltözött férjétől, a milliárdos katari üzletembertől, Wissam Al Manától. A hírek szerint az énekesnő nehezen viselte, hogy férje túlzott kontroll alatt tartotta őt. A pár öt év házasság és kisfiuk születése után most a válást tervezi.


Martine McCutcheon
Véget akart vetni az életének

Az Igazából szerelem című filmben ismerte meg a világ Martine McCutcheont, aki a főszereplőt, Natalie-t alakította. A sikeres film után a színésznő eltűnt, és most magyarázatot adott a miértjére. „Krónikus fáradtság szindrómában szenvedtem. A súlyos betegség miatt egy időre még kerekesszékbe is kerültem és mély depresszióba zuhantam. Később a Lym-kórral is meg kellett küzdenem, mindeközben nagyon meghíztam”- mesélte egy interjúban a sztár, akit az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatott. „Többször elhatároztam, hogy véget vetek az életemnek. A barátaimnak köszönhetem, hogy végül meggondoltam magam.”


Ryan Reynolds

A szülőszobán is szerepelt

Blake Lively elárulta, hogy férje Ryan Reynolds, még a szülőszobán is gondoskodott a szórakozásról, ugyanis amíg ő keservesen vajúdott, addig Ryan dalra fakadt, hogy oldja feszültséget. Marvin Gaye Let’s Get It Ont című számát adta elő, amin az orvos annyira nevetett, hogy egy pillanatra ki is esett a szerepéből és a kismama helyett az előadásra figyelt. Blake bevallotta, hogy nem volt elragadtatva férje énekhangjától, de a célját elérte: sikerült oldania a feszültséget.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!