2017. március 24., péntek ; Gábor, Karina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Jennifer Lopez
Újra szerelmes

JLo szerelmes, méghozzá a 41 éves baseballjátékosba, Alex Rodriguezbe. Az énekesnőnek különösen tetszik, hogy Alex már a korábbi házassága révén gyakorlott édesapa, és nagyon szépen bánik a gyerekekkel. „Az egyetlen dolog, amitől tartok, hogy Alex nagy nőcsábász hírében állt eddig. Remélem, nekem sikerül a hűség útra térítenem”- nyilatkozta Lopez.


Ed Sheeran
Szerepet kap a Trónok harcában


Különleges felkérést kapott Ed Sheeran A 26 éves énekes egy nagyon népszerű sorozatban kapott vendégszerepet: a Trónok harca júliusban debütáló, hetedik évadában. A sorozat producerei már régóta ostromolták Sheeran-t, aki most végre igent mondott. „Ezt a szerepet úgy fogom fel, mintha egy hosszabb videoklipet készítenénk. Jó lesz találkozni a sorozat szereplőivel, izgatottan várom a forgatást”- nyilatkozta az énekes.


Cristiano Ronaldónak

Cristiano Ronaldónak

A sztárfocistának van már egy hétéves kisfia, Cristiano Ronaldo Jr., aki hamarosan két öcsikével büszkélkedhet. Az édesanya kiléte most is óriási titok, a hírek szerint a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy kihordja gyerekeit. Mikor 2010-ben világra jött a kisfia, akkor sem árulta el, hogy ki a gyerek édesanyja, és ezt azóta sem tette meg. A pletykák szerint egy amerikai pincérnő hozta világra az ifjabb Ronaldót, akivel a focistának egyéjszakás kalandja volt, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Egy biztos: a hamarosan születendő ikreknek nem Georgina Rodriguez az édesanyjuk, akivel a focista november óta randizik!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!