2014. október 20., hétfő ; Vendel napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Vonzó kémnőt védelmez
Pierce Brosnan visszatért a filmvászonra! A sármos brit színész egy rendkívül veszélyes ex-CIA ügynököt alakít a November Man című új filmjében. A sztártól nem áll messze a kém szerep, hiszen annak idején James Bondként is meghódította világot. A látványos akciókkal, feszült pillanatokkal teli kém thrillerben Brosnan védelmére kel egy szemtanúnak, akit több ország titkosszolgálata is szeretne megölni, nehogy fény derüljön a csecsen háború kirobbantásának módjára. Hogy ne lőjük le a csattanót, csak annyit írunk, a filmben az ukrán születésű szépség, Olga Kurylenko is feltűnik Pierce Brosnan oldalán.


Mindenki velük fotózkodik!
Megszólalásig hasonlítanak az eredetire, pedig csak viaszfigurákról van szó! A blackpooli Madam Tussauds panoptikum elkészítette a One Direction zenekartagjainak életnagyságú szobrát. Most lelkes tinilányok tízezrei zarándokolnak el a legendás múzeumba, hogy "közös képet" készítsenek a bálványaikkal. "Nagyon ötletesen helyezték el a szobrokat, a fiatalok mellénk tudnak ülni, így pont olyan, mintha találkoztak volna velünk" - fejtette ki véleményét a csapat énekese, Harry Styles.


Teknőst fogadtak örökbe


Az idén 50. évfordulóját ünneplő Illés zenekar egykori tagjai Szörényi Levente, Bródy János, Szörényi Szabolcs örökbe fogadtak egy óriásteknőst a budapesti Állatkertben. A Beatünnep kapcsán tették mindezt, hiszen ez a fajta hüllő legalább 200 évig él, a legendás zenészek pedig reménykednek abban, hogy az Illés emlékmű is fennmarad legalább ennyi ideig. A teknőst Illés Sárikának neveztek el az örökbefogadói, az Illés zenekar egyik legnagyobb slágere, a Sárika után.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!