2015. március 01., vasárnap ; Albin napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


Ismét dolgozik
Katalin hercegnő már a hatodik hónapban jár, és ha hinni lehet az udvari pletykáknak, akkor ezúttal kislányt hord a szíve alatt. "Kate a várandóssága első három hónapját nagyon rosszul viselte, szörnyű rosszullét és hányinger kínozta, de most már nagyon jó egészségnek örvend. Teljes erővel belevetette magát a munkába. Könnyedén mozog, hiszen alig hízott valamit. Annyi energiája van, mint a terhessége előtt" - árulta el egy királyi bennfentes.


Sokszorosították a klipben
Miközben a Fool Moon együttes az idei A Dal című televíziós műsorban is versenyzett, addig a csapat egyik énekese, Rácz Gergő saját számot is kiadott. "Nem szeretek tétlenül ülni, ezért egy szólóprodukcióval is megleptem a rajongóinkat. A Shotgun című dalhoz épp most készült el a videoklipem" - meséli Gergő boldogan. A videó érdekessége, hogy egy trükk segítségével Gergő egyszerre többször látszik a képernyőn, és miközben énekel, minden hangszeres zenészt is ő alakít. "Egy teljes zenekart alakítok egy személyben. A forgatás alatt kipróbálhattam, hogy milyen egy olyan zenekarban játszani, ahol mindenki pont egyformán gondolkodik a zenéről, és soha nincs vita" - tette hozzá viccesen a zenész.


Férjhez megyek


"Vége a kicsapongó életnek!" - adta hírül Lady Gaga, akit Valentin napon eljegyeztek. Az énekesnő a színész vőlegényétől, Taylor Kinney-től egy hatalmas szív alakú gyémántgyűrűt kapott. Gaga pedig azóta mindenkinek büszkén mutatja a különleges ékszert. "Négy évvel ezelőtt ismerkedtünk meg a Vámpírok Naplója sorozat forgatási szünetében. Egyszer ugyan szakítottunk, de hamar rájöttünk, hogy nem bírunk egymás nélkül élni, ezért újra összeköltöztünk. Most pedig Taylor eljegyzett" - lelkendezett a popsztár, aki még idén férjhez megy a jóképű lovagjához.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!