2014. szeptember 02., kedd ; Rebeka, Dorina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Felújítja a lakását
Családra vágyik Janicsák Veca. Az új klipjében, a Könnyek az esőben pedig a szerelme is szerepet kapott. "A rajongók számára egyértelmű volt, hogy van barátom, sosem titkoltam, hogy kapcsolatban élek és azt sem, hogy együtt tervezzük a jövőnket - meséli Veca. - A párommal meg is beszéltük, hogy jó érzés lesz, amikor az unokáink visszanézik a klipet, és felfedeznek benne minket." Az énekesnő egyébként lakásfelújítás közepén tart, és reméli, hogy szeptemberre befejeződik. "Alig várom, hogy szép legyen a közös családi fészkünk."


A legjobban kereső sztár!
Hollywood legjobban kereső sztárja lett Robert Downey Jr. A Vasember és a Sherlock Holmes című filmekből ismerős színész 75 millió dollárt keresett egyetlen esztendő alatt. Az alkohol- és drogfüggőségből szerencsésen kilábaló sztár és felesége, Susan épp második közös gyermeküket várják. A házaspárnak két évvel ezelőtt született egy kisfia és most kislány érkezik hozzájuk. "A csodálatos feleségemnek nagy szerepe van abban, hogy felhagytam a káros szenvedélyeimmel. Neki köszönhetem, hogy a süllyesztőből feljöttem és mostanra a legkeresettebb színész lettem. Novemberben pedig újra apuka leszek! Susannak hála sínen van az életem" - nyilatkozta boldogan Robert Downey Jr.


Újra jön Superman!


Jóllehet csak 2016 tavaszán mutatják be a Batman vs Superman című filmet, a forgatás a napokban megkezdődött Detroitban. A főszereplő, Henry Cavill magára öltötte a jellegzetes Superman kosztümöt, mely olyan rafináltan lett megtervezve, hogy a filmvásznon tökéletesnek tűnjön majd az alakja. "Nagyon furcsa egy ilyen jelmezt viselni, úgy érzem magam benne, mintha meztelen lennék, mivel teljesen testre simul" - árulta el a 31 éves színész.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!