2014. augusztus 22., péntek ; Menyhért, Mirjam napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Szenvedélyes horgász
Az olimpiai ezüstérmes Cseh Lászlónak az úszáson kívül van egy másik szenvedélye. "Nyolc évesen kezdtem a pecázást, véletlenül jött, örököltem egy horgászbotot. Az ember feltöltődik víz mellett, jól érzi magát, és ami a legfontosabb, szabadban van. Nekem jót tesz ez az élmény. Élvezem, hogy meg kell fejteni a halak viselkedését, rávenni őket a kapásra. A pecázásban a sikerélmény sem elhanyagolható, aki ezt átéli, az hamar ráérez a horgászat ízére" - véli a sportember. Laci eddigi legnagyobb fogása egy 12 kilós ponty volt.


Tenger mellett vakációzott
A Groovehouse együttes énekesnője, Judy családjával együtt Olaszországban nyaralt. "Nálunk már hagyomány, hogy minden nyáron ugyanoda, egy olaszországi kisvárosba, Lignanoba utazunk. Már megismernek minket a helyiek és nagyon kedvesen fogadnak. A kislányunk, Maja másodszor jött velünk. Ő is nagyon élvezte a tengert, a vidámparkot és a homokvárépítést. A férjemmel nagyon kedveljük az olasz ételeket, a pizzát és a tésztaféléket. Ilyenkor két-három kiló fel is szalad ránk" - árulta el Judy, aki visszatérve a vakációról országos turnéra indul az együttesével. Ezen kívül a csapat a napokban jelenteti meg a legújabb dalát, Seholország címmel.


A lánya öltözteti


Meryl Streep nem szokott a magánéletéről beszélni, de amikor a 23 éves lányára, Louisára terelődik a szó, mindig ellágyul a szíve és apró titkokat is elárul kettőjük kapcsolatáról. Anya és lánya legutóbb New Yorkban volt látható együtt, és amikor a színésznőt megdicsérték a ruhája miatt, mosolyogva mesélte, hogy Lousiának köszönheti a divatos külsejét. "A lányom modellként dolgozik, így nagyobb rálátása van a divatra, mint nekem, mert én igazán sosem tudom, hogy mi előnyös számomra. Ha valami szörnyű ruhát veszek fel, ő azonnal rám szól, hogy "Anya, ezt még sem kéne!" Ezért gyakran kérek tanácsot tőle, és hagyom, hogy ő öltöztessen. Amikor Lousia mondja meg, mi legyen rajtam, biztos vagyok benne, hogy csinos vagyok."


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Sanoma Media Budapest Zrt. • Minden jog fenntartva!