2014. október 25., szombat ; Blanka, Bianka napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Mindenki velük fotózkodik!
Megszólalásig hasonlítanak az eredetire, pedig csak viaszfigurákról van szó! A blackpooli Madam Tussauds panoptikum elkészítette a One Direction zenekartagjainak életnagyságú szobrát. Most lelkes tinilányok tízezrei zarándokolnak el a legendás múzeumba, hogy "közös képet" készítsenek a bálványaikkal. "Nagyon ötletesen helyezték el a szobrokat, a fiatalok mellénk tudnak ülni, így pont olyan, mintha találkoztak volna velünk" - fejtette ki véleményét a csapat énekese, Harry Styles.


Nővé válik Cserna Antal
Izgalmas időszak jön Cserna Antal életébe. A Centrál Színház november 7-én bemutatja a Broadway felett az ég című musicalt, melynek története egy budapesti színház körül forog, ahol sorra halnak a színikritikusok, de fura mód csak olyanok, akik rosszat mertek írni a társulat tagjairól. Cserna Antal a darabon belül négy szerepben is látható lesz. "Játszom díszítőmunkást, színészt, rendőrnyomozót, de még egy nőt is, akit megölnek. Ez utóbbi különösen nehéz feladat, hiszen alig van idő arra, hogy a színfalak mögött nővé öltözzek" - meséli Cserna Antal. A Broadway felett az ég ősbemutató, vérbeli musical, ami gyilkos humorral mesél. "Hátborzongató, sokrétű történet, melyben hol sír, hol nevet a néző, de mindenképp jól szórakozik" - ígéri Antal.


Húszezer éjszaka regénye


A napokban jelent meg D. Tóth Kriszta második regénye, a Húszezer éjszaka, amely egy negyvenéves családanya története, aki a születésnapján számot vet az életéről, majd eszeveszett boldogságkeresésbe kezd - útját pedig természetesen a fellángoló, új szerelem keresztezi. "A Húszezer éjszaka ott kezdődik, ahol a romantikus lányregények véget érnek – mondja D. Tóth Kriszta. - Ott, ahol a 13 éve tartó kapcsolatot férfi és nő között már nem a szenvedély, hanem a napi logisztika határozza meg. Ahol a nő ráébred, fogy az ideje, és rátalál a kapuzárási pánik, hogy élni, érezni kellene még. Hiszem, hogy ezen a krízisen nagyon sok korombeli feleség és anyuka átmegy, és ha nem is sodródunk olyan kalandba, mint a könyvben Helga, azért a gondolattal valamennyien eljátszunk, így a hősnőm gondjaival könnyen azonosulhatunk."


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!