2015. június 30., kedd ; Pál napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


"Imádjuk a halat!"
Jóllehet Novodomszky Éva nem szokott horgászni, családjának szívesen készít halat, mert nagyon egészségesnek tartja. "A hal finom, könnyű és teli van fontos tápanyagokkal, így gyakori vacsora nálunk. Általában filézve veszem a húst, hogy ne kelljen vele sokat bajlódni" - magyarázza Éva. - A férjem, Salvo révén félig olasz család vagyunk. Fontosnak tartom, hogy a fiaink megismerjék mindkét ország gasztronómiáját. Salvo szicíliai, igazi tengeri ember, így remekül készíti el otthon a tonhal tatárt, a tengeri süllőt, a lazacot. Én pedig Körös-menti, szarvasi lányként a hazai halak elkészítésében jeleskedem” - árulta el Novodomszky Éva.


Nagypapa korban lesz apuka
A Jeff Goldblum apuka lesz! A 62 éves színész a harmadik házasságában él a 32 éves Emilie-vel, aki jelenleg várandós és nyáron fog szülni. "Nagyon örülünk a babánk érkezésének. Charlie-nak fogjunk hívni a fiunkat" - újságolta boldogan a Jurassic Park című film sztárja, aki most először lesz édesapa. „Nagyon régóta várok erre a pillanatra. Őszintén bevallom, azért is vettem feleségül egy nálam sokkal fiatalabb nőt, hogy legyen esélyem átélni az apaságot."


Zöld hajú pasija van!


Mintha Rita Ora nem lenne elég feltűnő, de már a pasija is zöld hajú! Az énekesnő anyukája kezdetben nem volt elragadtatva az újdonsült udvarlótól. "Amikor a lányom beállított ezzel a fickóval, hát mit mondjak, leesett az állam. Azt hittem, hogy jobb ízlése van Ritának. Ez a szörnyű zöld haj és az a sok tetoválás, még a nyakán is! Aztán beszélgetni kezdtem Rickyvel és rájöttem, hogy nem szabad a külső alapján ítélkezni, mert okos fiú, csak éppen ez az első találkozáskor nem derült ki róla. Most már nem bánom, hogy Rita őt választotta.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!