2015. november 29., vasárnap ; Taksony napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Görög Zita
Nacsával sütött sütit

Gondolta volna, hogy annak idején közös iskolapadot koptatott Görög Zita és Nacsa Olivér? A két híresség örömmel találkozott újra egykori közös osztálytársuk, Hlatky-Schlichter Hubert cukrászműhelyében. Miközben megtanultak néhány látványos desszertet elkészíteni, nevetve idézték fel a régi diákcsínyeket. "Mivel Nógrád megyéből költöztem fel a fővárosba, kezdetben kissé palócos volt a nyelvjárásom, és ezért csúfoltak a többiek. Olivérre úgy emlékszem, már akkoriban is ontotta a poénokat. Minden szünetben a tanárainkat és az ismert közéleti személyiségeket parodizálta. Óriási sikere volt a lányoknál" - mesélte Zita. Olivér úgy emlékszik, egyszer még Zita ágyában is kikötött, de nem kell rögtön rosszra gondolni! "A gólyatáborból kis híján hazaküldtek minket Zitával, mert beosontam a női szekcióba, és a tanárnő elől végül kénytelen voltam Zita ágyában elrejtőzni. Nagy ribillió volt!" - nosztalgiázott Nacsa.


Sting
Büszke vagyok a lányomra!

A négygyerekes Sting legidősebb lánya, Brigitte Sumner egyre sikeresebb színésznőnek számít Angliában. A 31 éves nő az HBO-n futó Borgiák című sorozatban is szerepelt már, így a magyar tévénézők számára is ismerős lehet. "Büszke vagyok a lányomra, hogy önerőből éri el sikereit, sosem kérte a segítségemet. Egyébként otthon mi csak Mickey-nek becézzük, mert kisgyerekként imádta a Mickey egérről szóló rajzfilmeket" - árulta el Sting. Brigitte még hajadon, mert előbb a színésznői álmait szeretné megvalósítani, és csak utána jöhet a saját
család.


Kylie Minogue

Pasija nem tudta, hogy híres!

Klyie Minogue a világ egyik leghíresebb popsztárja, lassan harminc éve aratja sikereit. Egy valaki azonban sosem hallott Kylie-ról. Nevezetesen a popsztár új 27 éves udvarlója, Joshua Sasse! "Egy tévésorozat, a Galavant egyik részében szerepeltem, amikor a sminkszobában megismerkedtem az egyik szereplővel, Joshuával. Azt kérdezte tőlem: "Kislány, te meg hogy kerülsz ide?’ Amikor bemutatkoztam, akkor sem esett le neki, hogy ki vagyok. Ettől fogva kezdett komolyabban érdekelni ez a pasi. Kiderült, hogy Joshua nem hallgat popzenét, nem néz tévét és fogalma sem volt arról, hogy Kylie Minogue névén létezik egy énekesnő" - árulta el nevetve Minogue, aki három hónapja fülig szerelmes a nála húsz évvel fiatalabb színészbe.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!