2015. október 10., szombat ; Gedeon napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


Kelly Clarkson
Szünet kell

Kelly Clarkson orvosai tanácsára lemondta a hátralévő koncertjeit. A második gyermekével várandós énekesnő nagyon szomorú, hogy nem találkozhat a rajongóival. "Pihenésre ítéltek, de alig várom, hogy újra jó formában legyek. A születendő babám miatt most az a legfontosabb, hogy kerüljem a stresszes helyzeteket" - árulta el Kelly.


A Gyűrűk Ura sztárja, Liv Tyler elárulta, hogy a 8 hónapos kisfiának David Beckham lett a keresztapja. A 38 éves színésznőnek Sailor már a második gyereke. "Beckhamnél jobb keresztapukát el sem tudok képzelni. Rajong a gyerekekért és nagyon pozitív személyiség. Remélem, megtanítja majd a fiamat focizni" - nyilatkozta Liv Tyler.

George Clooney

Felesége életéért aggódik

George Clooney felesége életéért aggódik, mivel az emberi jogokkal foglalkozó ügyvédnő zűrös ügybe keveredett. A színész párja Maldív-szigetek egykori elnökének, Mohamed Nasheednek a szabadon engedéséért küzd, de a politikusnak rengeteg ellensége van. Hiába van rács mögött Mohamed, a környezetét, a barátait is félelemben tartják. Például az egyik emberét maszkos bűnözök támadták meg és szúrták fejen. A férfi azóta élet-halál között fekszik egy állami kórházban. "Rettegek, hogy Amalt is megtámadják, hiszen jól ismeri a bebörtönzött elnököt, ő a védőügyvédje. Ezerszer kértem már a feleségemet, hogy hagyjon fel a veszélyes munkájával. Olyan boldog vagyok, hogy végre rám talált a szerelem, nem szeretnék idejekorán megözvegyülni" - nyilatkozta Clooney.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!