2017. június 28., szerda ; Levente, Irén napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Rita Ora
Hamarosan Budapestre jön!

Rita Ora nemrég a Nation magazinnak állt modellt, és mutatta meg gyönyörű arcát. Az énekesnő ugyanis smink nélkül, a maga természetes valójában állt a fotós elé. Rita 2017-ben Budapestre is ellátogat, így legnagyobb slágereit élőben is hallhatják a magyar rajongók. A koncert 2017. augusztus 12-én a Sziget nagyszínpadán lesz.


Justin Bieber
Megdobálták a saját koncertjén

Nagyon kínos pillanatokat élt át Justin Bieber a legutóbbi koncertjén. A stockholmi Summerburst fesztiválon történt az eset, amikor Justin közölte, nem hajlandó elénekelni a Despacito című slágerét, mert nem tudja a dal szövegét... A közönség igencsak felháborodott, több néző annyira kiakadt, hogy ásványvizes palackokkal dobálták meg.


Neil Patrick Harris

Váratlan ajándékot kapott

Az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris minden kedves családi pillanatot megoszt az Instagramon. A színész hatéves ikrei, Harper és Gideon tesz is róla, hogy felkerüljön az internetre! Az apuka legutóbb éppen azzal büszkélkedett, hogy a gyerekek saját készítésű süteménnyel lepték meg a születésnapja alkalmából. "Nagyon aranyos gyerekeim vannak. Tudják, hogy mi a kedvenc édességem és egy kis segítséggel elkészítették nekem a 44. szülinapomra. Ez aztán a váratlan meglepetés!" - mesélte meghatódottan az édesapa.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!