2016. december 05., hétfő ; Vilma napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Adele a családjának szentelni a következő három évét, ezért a turnéja befejeztével visszavonul. "Még egy gyereket szeretnék vállalni. A fiam mellé egy kislányt. Úgy tervezem, hogy a szülés után még egy ideig otthon maradok, ezért 2020-ig nem hallotok rólam, de ígérem, utána visszajövök" - üzente az énekesnő a rajongóinak.

Madonna kínos telefont kapott a rendőrségtől. A 16 éves fiát, Roccót letartoztatták, mert kábítószerezett. A srácot a szomszédok jelentették fel, mivel marihuána szaga terjengett a lakásából. A kamaszfiút óvadék ellenében elengedték a rendőrőrsről, de a jövőben kezelésekre kell járnia, hogy megszabaduljon a függőségétől.

Orlando Bloom

Újra szingli az álompasi!

Orlando Bloom és Katy Perry kapcsolata egy évet sem bírt ki, pedig néhány héttel ezelőtt az énekesnő még úgy nyilatkozott, hogy megtalálta álmai pasiját és gyerekeket szeretne Orlando Bloomtól. Az angol szívtipró azonban megriadt attól a gondolattól, hogy végleg bekötik a fejét és a jövőben pelenkázással kell töltenie az idejét, ezért szép csöndben lelépett Katy Perry mellől! „Halloween környékén tudatosult bennem, hogy ez nem fog menni együtt nekünk – nyilatkozta a Gyűrűk Ura című filmek sztárja. – Katy csodálatos lány, de szinte megfojtott a ragaszkodásával és a szeretetével. Jobbnak láttam elbúcsúzni tőle, felesleges egymás idejét raboljuk. Katy már készen áll az anyaságra, én még nem az újabb családalapításra. Egyszer már voltam nős, de három év után elváltam. Januárban negyven éves leszek, búja lányokkal szeretném tölteni a születésnapomat”- árulta el sejtelmesen Orlando Bloom.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!