2017. július 25., kedd ; Kristóf, Jakab napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Állatvédők támadják Katy Perryt
Katy Perry azt szerette volna reklámozni, hogy Ausztráliában is fellép majd turnéja során, ám elég rosszul választotta meg a szavakat. A reklámban ugyanis szerepel az énekesnő kutyusa, Nugget, amivel semmi probléma, de amit mondott, az kiverte a biztosítékot az állatvédőknél: "Nugget, itt az idő, hogy szerezzünk neked egy kutya útlevelet, és hajkurássz pár koalát" - mondta Katy, miközben az ausztrál Queensland államban évente több mint száz koala lesz kutyatámadás áldozata. Az elhivatott állatvédők nehezményezik az énekesnő felelőtlen kijelentését, és azt kérik tőle, hogy vonja vissza a reklámfilmet.


Harper Beckham a Buckingham-palotában
David Beckham kislánya, Harper a Buckingham-palotában teázott a barátnőivel a 6. születésnapján. Sőt, még egy igazi hercegnővel is találkozhatott, ugyanis Erzsébet királynő unokája, Eugénia hercegnő fogadta őket. Az eseményről kiposztolt képek alaposan kiakasztották a rajongókat, ugyanis azzal vádolták az exfocistát, hogy túlságosan elkényezteti a kislányát. David elárulta, hogy nem ő szervezte a bulit, hanem Sára, yorki hercegné jóvoltából kapott meghívást a Buckingham-palotába a csapat. "Mindenki nagyon meghatódott attól a lehetőségtől, hogy Erzsébet királynő személyes bútorai, tárgyai között tarthattuk Harper szülinapját. A kislányom konkrétan a királynő teáscsészéjéből ivott" - árulta el a büszke apuka, David Beckham.


George Ezra

Vele is találkozhatunk a Szigeten!

Néhány évvel ezelőtt George Ezra Budapest címmel adott ki egy dalt, és óriási siker lett. A 24 éves bristoli énekes úgy írt a fővárosunkról egy ütős slágert, hogy korábban nem járt nálunk. "A dalban az én képzeletbeli Budapestem egy rejtett, dédelgetett titkos hely, és része azoknak a dolgoknak, amit a nagy zongorámmal együtt hajlandó lennék feladni valakiért"- mesélte az angol énekes. - Egyébként korábban voltam egy európai körúton és Budapest azok között a városok között volt, amiket mindenképp szerettem volna meglátogatni, de ez végül nem jött össze. Mindenki arról mesél, hogy Budapest milyen gyönyörű, így az ember fejében látatlanul is az áll össze, hogy az egy álomhely, ahova minimum vágyódni kell. Most örülök, hogy végre eljutok a magyar fővárosba és egy fantasztikus fesztiválon léphetek fel. Alig várom, hogy személyesen is Budapesten legyek." George Ezra augusztus 14-én lép fel a Sziget Nagyszínpadán.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!