2017. február 25., szombat ; Géza napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Beyoncé aranyozott bölcsőt vett az ikreinek
Az énekesnő pár hete boldogan jelentette be, hogy ikreket vár, most pedig már el is kezdte a babaholmik beszerzését. Elsőre mindjárt két méregdrága bölcsőt vett a születendő piciknek. Beyoncé persze nem valami egyszerű fából összeeszkábált szerkezetet választott, hanem olyat, ami aranyozva van. A két bútorért nem kevesebb, mint 106 ezer dollárt fizetett, ami körülbelül 30 millió forintnak felel meg. Persze cumi is kell majd a babáknak, úgyhogy abból is vett kettőt, amelyek gyémánt berakássokkal vannak díszítve, aminek darabja átszámítva 23 millió forintba került.


Teri Hatcher
Szörnyen néz ki

A született feleségek Susan-ja nincs valami kirobbanó formában. Úgy tűnik nem volt képes elfogadni az korosodás jeleit, így a plasztikai sebészére bízta, hogy varázsolja vissza fiatalságát. A műtét nem sikerült túl jól, Teri arca inkább ijesztően gumiszerű lett, mint sem fiatalos és vonzó. Az 52 éves színésznőt Torontóban fotózták le a reptéren, a kanadai városban forgatja ugyanis a Supergirl című szériát, amiben egy gonosz karaktert alakít majd.


Kate Middleton

Jól leplezte, hogy fél a repüléstől!

Kate Middleton a legvidámabb jelenség a világon. Bármit kell kipróbálni, ő mosolyogva, boldogan lát neki a feladatnak. Így volt ez a légierő utánpótlásképzőjében is, ahol izgatottan várták őt. A hercegné - mint mindig – most is eszméletlen csinos öltözékben jelent meg, bájos mosolya pedig még szebbé tette. Szemmel láthatóan a látogatás minden egyes percét hihetetlenül élvezte. „Felejthetetlen élmény volt, amikor beüt mellém a repülőbe. Végtelen kedves és közvetlen. Bár láttam rajta, hogy egy picit fél a magasban, de igyekezett leplezni érzéseit.”- árulta el a Királyi Légierő pilótája.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!