2016. augusztus 29., hétfő ; Beatrix, Erna napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Kamarás Zalán
Új tehetség született!

A Billy Elliot című musicalben egy 13 éves fiú szinte megbabonázza az Operaház közönségét. A Michael szerepét játszó Kamarás Zalán élete első főszerepét alakítja, s minden bizonnyal hosszú művészi pálya előtt áll. A jelenleg a Magyar Táncművészeti Főiskolára járó kamasz már kisgyerekként kitűnt a korosztályából. Jó mozgású, táncos alkat, akit a Kossuth-díjas nagymamája, Uhrik Teodóra táncművész tanácsára íratták be annak idején a főiskola előkészítőjébe. Zalán nagyon szorgalmasan tanul és elhivatottan végzi a munkáját. Amikor megtudta, hogy egy nagyon alapos és hosszúra nyúlt szereplőválogatás során őt is kiválasztották a Billy Elliot című darab egyik szerepére, még az esti előadásokat is boldogan vállalta, pedig ez azt is jelenti, hogy tíz óra előtt nem nagyon került ágyba. A nyári szünet ideje alatt ez nem is okozott problémát Zalán számára, de az őszi iskolakezdéstől komoly próbatétel elé állítja a tehetséges diákot, hiszen napközben az iskolában kell majd bizonyítania, este pedig a színpadon.


Lukács Sándor
Nyaralás után színpadon

Lukács Sándornak jól sikerült a nyara. "A feleségemmel Spanyolországban vakációztunk, bejártuk Andalúziát. A tenger gyümölcsein éltünk, rákok és kalamárik tömegeit ettük és könnyű spanyol rozékat ittam, igazán kellemes volt. Most pedig már újult erővel készülök az évadra" - meséli a színész, aki először augusztus 27-én a Játék a kastélyban című előadásban lesz látható a Vígszínházban. "15 év után már másodszor vagyok Almády-t. Az első szerelmem Eszenyi Enikő volt, a Szinetár-féle változatban, most pedig a Marton-félében Tornyi Ildikó játssza a színésznőt" - mondja Lukács Sándor.


Kozák Danuta

Most már jöhet a csoki!

Fantasztikusan szerepelt a riói olimpián Kozák Danuta. A kajakos ismét aranyérmet szerzett. A sportolónő elárulta, pontosan az volt a célja, hogy Rióban is a legjobb legyen. A 29 éves Danuta egyébként rendkívül visszahúzódó személyiség és nagyon szerény. A Meglepetésnek elmesélte, hogy 11 éve él boldog párkapcsolatban Somogyi Bélával, aki immár négy éve az edzői szerepkört is betölti az életében. "Nagyon szeretek a párommal dolgozni, mert úgy ismer engem, mint a tenyerét és ez megkönnyíti a közös munkát." Danuta szabadidejében szívesen süt-főz. "Imádom fejleszteni a konyhaművészetemet és boldoggá tesz, ha mások örülnek annak, amit főzök. Amikor például Amerikában voltam edzőtáborban, a csapattársaimnak borsófőzeléket és csirkepaprikást készítettem, amit nagyra értékeltek." Danuta egyébként édesszájú, egyik kedvence az étcsokoládé, amit az olimpia előtt nem ehetett, hiszen a versenyre formába kellett hoznia magát. Most már jöhet a csoki - a jól megérdemelt jutalom!


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!