2014. november 23., vasárnap ; Kelemen, Klementina napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Nagyszülők lettek Clintonék
Nagy az öröm Clinton házaspáréknál. Az egykori amerikai elnök és a First Lady nagyszülők lettek. "Hillary és én azonnal a kórházba siettünk, miután megtudtuk, hogy megszületett az első unokánk. Charlotte tüneményes kislány, de olyan pöttöm, hogy alig látszik ki a rugdalózóból" - árulta el a büszke nagypapa, Bill Clinton, majd hozzátette, reméli, hogy egy szem lányuk, Chelsea Clinton szeretne még gyereket. "Sajnos csak egy gyerekünk született, éppen ezért örülnénk, ha unokából több lenne."


Házakat árul Dr. Szöszi
Dr. Szöszinek új munkája van: ingatlanos lett Hollywoodban! És nem csupán egy filmszerep kedvéért, hanem komolyan gondolja, hogy házak eladásával egészíti ki a fizetését. "Véletlenül csöppentem bele az ingatlanozásba. Egy barátnőm megkért, hogy próbáljam eladni a Los Angelesii házát, én pedig meglepően hamar találtam rá vevőt. Az utóbbi hónapokban egyre többen kértek meg, hogy adjam el az ingatlanukat. Nagyon élvezem ezt a munkát is, két filmforgatás között szívesen töltöm az időmet házak eladásával" - mesélte a Dr. Szöszit alakító Reese Witherspoon.


Rohamosan romlik a látása


Julia Robertsnek meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy a látása rohamosan romlik. A Pretty Woman című film sztárjának nem volt könnyű elfogadnia a tényt, hogy 47 évesen már csak szemüveg segítségével tud olvasni. "Fél évvel ezelőtt vettem észre, hogy az apró betűket nem látom a gyerekeim mesekönyvében. Kiderült, hogy szemüveget kell viselnem. Bevallom, hiú vagyok, és nehezen találtam olyan szemüvegkeretet magamnak, amit az utcán is szívesen hordok. Szerencsére a páromnak szemüvegesen is tetszem és a fiaim is biztatnak, hogy ne aggódjak, mert jól áll" - mesélte a színésznő.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!