2017. január 20., péntek ; Fábián, Sebestyén napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Nyertesek 


Robbie Williams
Félreérthető volt a tréfája

Fergeteges koncertet adott szilveszterkor Robbie Williams. Az angol énekes műsorát, szokásához híven végigbohóckodta. Az egyik slágere előadása közben leszaladt a színpadról a közönség közé, hogy kezet fogjon a rajongóival. Ám miután visszament a színpadra, az első dolga az volt, hogy fertőtlenítő géllel megtisztítsa a kezét. A félreérthető tréfát nem mindenki értette. „Undort imitáló grimaszok között fertőtlenítette le mindkét kezét, mintha csak attól tartana, hogy elkaphat tőlünk valamit. Eleinte úgy tűnt, komolyan gondolja, de aztán rájöttünk, hogy ez a jelenet is csak a show része. Robbie szereti ugratni a közönséget! Az egész este arról szólt, hogy mi jól érezzük magunkat.”- nyilatkozta egy szemtanú.


Charlie Sheen
Büszke vagyok a lányomra!

Charlie Sheennek öt gyereke van, és nagyon ügyel arra, hogy a gyerekei ne szerepeljenek a médiában. A színész azonban most az egyik lányával közös fotót osztott meg a közösségi oldalán. „Olyan büszke vagyok a 13 éves Samre. Lelkileg ő áll a legközelebb hozzám. Sajnos nem élünk együtt, ezért minden találkozásnak nagyon örülök.”


Kylie Minogue

Örökbe fogad egy kisbabát

Kylie Minogue úgy érzi, a kilenc évvel fiatalabb szerelme, Joshua Sasse mellett rátalált a boldogság. A pár szerelmét csak egy dolog árnyékolja be. „A korábbi súlyos betegségem miatt, természetes úton nem lehet gyerekem. Nagyon szeretnék anyuka lenni, de csak az örökbefogadás jöhet szóba. Szerencsére Joshua sem zárkózik el ettől a megoldástól, így minden bizonnyal még az idei évben megtesszük a szükséges lépéseket”- árulta el a 48 éves popsztár, aki szerint csodálatos, hogy a kolleganője, Janet Jackson ötvenévesen vállalkozott kisbabára.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!