2015. április 19., vasárnap ; Emma napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények  Szabályzat 


Műtét előtt készült a selfie fotó
Az amerikai énekes, Usher igazi selfie rajongó. Szerinte azért vannak a közösségi oldalak, hogy minél több fényképet posztoljunk magunkról. Legutóbb épp a műtőből küldözgetett fotókat, ahol arra várt, hogy megoperálják a lábát. "Hetekig gipszet hordtam, de nem hozta a várt eredményt, ezért az orvosok úgy döntöttek, hogy az operációt nem kerülhetem el. A műtét csupán fél óráig tartott, ám a fájdalom utána nagyon erős volt" - újságolta a kórházi ágyon lábadozó Usher. A sztár alig várja, hogy ismét turnézhasson. Mint írja, nagyon hiányzik neki a mozgás és utálja, hogy kényszerpihenőn van.


Családi életre vágyik
Jóllehet Britney Spears nagyon elfoglalt ember, arra mindig szakít időt, hogy a 8 és 9 éves fiaival legyen. Múlt hét szombaton például egy kaliforniai parkban piknikezett a gyerekeivel és újdonsült vőlegényével, Charlie Ebersollal. "A srácok, Sean és Jayden imádnak gördeszkázni, én persze halálra aggódóm magam miattuk, nehogy ismét orra bukjanak. Nagyon eleven gyerekekről van szó, már többször kötöttünk ki az orvosi ügyeleten" - mesélte Britney, akinek megvan az a képessége, hogy teljesen el tud vegyülni a hétköznapi emberek között. "Amikor nem vagyok színpadon, nagyon egyszerű kinézetem van. Smink nélkül senki sem ismer fel, csak egy átlagos anyukának látszom."Búcsúzunk Bicskey Lukácstól


Gyermekkorában tehetséges tornász és pantomimes volt, csak később lett színész. A legtöbb ember az Argo című filmből ismeri Bicskey Lukácsot, pedig színházban főként drámai szerepekben volt látható. Jellegzetes arcára a külföldi filmesek is felfigyeltek. Játszott Ornella Mutival, Donald Sutherlanddel, Christopher Lamberttel és Whoopi Goldberggel is. Általában a fő gonosz szerepét osztották rá a rendezők. Az első amerikai filmjét úgy forgatta, hogy nem is beszélte az angol nyelvet, a markáns arca és az erős, férfias kisugárzása miatt esett rá a választás. Eredetileg Károly névre kereszteltek, de dédnagyapja után, pályája elején felvette a Lukács nevet. Élete utolsó időszakában gyors lefolyású, súlyos betegséggel küzdött, kórházban kezelték. Tavaly novemberben már lemondta minden előadását az Újszínházban, hogy felesége, Pethő Kincső színésznő és három lánya, Lili, Zsófia és a négyéves Míra körében lehessen. Májusban lett volna 54 éves.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!