2014. szeptember 21., vasárnap ; Máté, Mirella napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Most már tényleg férjhez megy
Cameron Diaz most már tényleg férjhez megy! Legalábbis ezt állítják a színésznő legközelebbi barátnői. A szerencsés férfi pedig nem más, mint Benji Madden, a Good Charlotte nevű együttes zenésze, akivel egy New York-i edzőteremben ismerkedett meg négy hónappal ezelőtt. "Cameron totálisan beleszeretett a rosszfiús kinézetű, tetovált fickóba. Azt mondta, teljesen biztos az érzéseiben, és csak vele tudja elképzelni a hátralévő életét" - árulta el egy bennfentes. Cameron azért is akar most már minél gyorsabban férjhez menni, mert érzi, hogy ketyeg a biológiai órája. 42 évesen eldöntötte, hogy életében először férjhez megy és gyereket is akar szülni.


A színésznő lánya a fakanál mellett
Kánya Kata lánya lett a Konyhafőnök egy versenyzője. Wossala Rozina civilben éttermi üzletvezetőként dolgozik, főzés tekintetében pedig a kortárs konyha a specialitása. "Egész életemben a vendéglátás különböző területein dolgoztam - meséli a 30 éves lány. - Az álmom az, hogy főzhessek." De Rozina nem csak a konyhában kísérletező kedvű: vidám, társasági ember, aki imádja az extrém sportokat és nem ismer lehetetlent.


Betöltötte az ötvenet


Ki hinné, hogy a napokban már ötvenedik születésnapját ünnepelte Keanu Reeves? A korát meghazudtolóan fiatalos színész e jeles alkalomból hazalátogatott szülővárosába, Bejrútba. "Ez egy fajta időutazás volt számomra. Szinte semmire nem emlékszem az ottani életemből, hiszen egyéves voltam, amikor a szüleimmel elköltöztünk Libanon fővárosából. Kíváncsi voltam a gyökereimre, a kórházra, amelyben születtem, a házra, amelyben a családommal éltünk" - árulta el a hollywoodi filmcsillag, aki inkognitóban járta végig a helyszíneket.


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!