2014. október 02., csütörtök ; Petra napja van
Előfizetés  Írjon nekünk!  Meglepetés-receptek  Olvasóink receptjei  Rejtvények 


Csak Önöknek énekel!
A 18. évét betöltött énekesnő új oldalát mutatja meg a legújabb albumában, a Barna lányban, mely először csak a Meglepetés magazinnal együtt vásárolható meg a jövő héten. Gigi CD-je tíz vadonatúj dalt tartalmaz és már most elárulható, hogy az énekesnő azonnal felismerhető hangszíne érettebb lett, ami még izgalmasabbá, színesebbé teszi a dalok hangzását. A könnyed és vidám számok között található olyan, amelyet Kelemen Huba és Pascal Guyon külföldi szerzők jegyeznek, akik többek között a "Daydream/Vadonatúj érzés" című slágert is írták Giginek. Néhány lírai dal is felkerült a lemezre, amelyekben Gigi újra és újra megcsillantja páratlan énektechnikáját. Az énekesnő megmutatja zeneszerzői tehetségét is, hiszen több dalnak társszerzője. "Ez az albumom nagyon személyes lett, hiszen most először, néhány dalnak én szereztem a zenéjét. Örülök, hogy ilyen minőségben is megismerhet a közönség" - mondja Gigi boldogan. Az album egyik kellemes színfoltja a Király Viktorral énekelt duett. Rövidesen pedig a rádiókban és a zenecsatornákon az album egyik új dala, a Bolond ez a város.
A jövő heti Meglepetés mindössze 695 forintért Radics Gigi - Barna lány című vadonatúj dalokat tartalmazó CD-jével együtt is megvásárolható.


Fehér férjével flörtölt: letartóztatták
A Django elszabadul című filmből ismert Daniele Watts színésznőt letartóztatták Los Angelesben és bilincsbe verve szállították el a rendőrőrsre. A hír nem lenne különösebben érdekes, ha nem állítanának teljesen mást a rendőrök és a színésznő a letartóztatás okáról. Daniele azt állítja, azért tartóztatták le, mert színes bőrű, és azt hitték, hogy prostituált. "A fehér bőrű férjemmel csókolóztam az utcán, a rendőrök pedig azt hitték egy prostituáltat kaptak el, aki éppen kuncsaftot szerzett" - meséli a színésznő. A zsaruk azonban azt állítják, egy bejelentés miatt érkeztek a helyszínre, közszeméremsértésre panaszkodtak, egészen pontosan azt mondta a bejelentő, hogy egy autóban két ember szeretkezik,fényes nappal. Mivel a színésznő megtagadta a személyi igazolványának bemutatását, ezért a rendőrök hivatalból letartóztatták, és megbilincselték.


Nem akarok többé bátortalan lenni


A békéscsabai versenyző, Andelic Jonathan egy pillanat alatt meghódította az X-Faktor mentorait, így vele is találkozhatunk a következő megmérettetésen, a Táborban. Egy félénknek tűnő 28 éves fiatalember a Beatles Let it Be című számával óriási sikert ért el az X-Faktor színpadán. De vajon miért csak most szánta rá magát arra, hogy kiálljon a közönség elé? Miért nem tette ezt már korábban? "Régóta gondolkodtam rajta, de csak idén éreztem úgy, hogy el kell jönnöm a válogatóra. A családom és a barátaim is mellettem állnak, támogatnak. Úgy éreztem, 28 évesen kell meglépnem azt, hogy jöjjön, aminek jönnie kell, ki kell lépnem a komfortzónámból. Nem akarok többet bátortalan lenni, és elmenni egy újabb lehetőség mellett. Nem szeretnék 50 évesen azon gondolkodni, hogy miért nem léptem időben" - mondja őszintén Jonathan. r musicalt is. Szeretnék valami újat mondani, felfedezni a kiaknázatlan területeket."


Címlapsztori  •Meglepő történetek  •Horoszkóp  •Rólunk szól  •Az élet írta  •Sztárbazár 
Central Médiacsoport Zrt. • Minden jog fenntartva!